Kırlangıç yavruları uçana kadar buraya girmek engellendi

DENİZLİ 17.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kırlangıç yavruları uçana kadar buraya girmek engellendi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kapının üzerine kırlangıçların yuva yaptığı cami tuvaletine girilmemesi için uyarı notu yazıldı. Not da girenlerin tespit edilmesi durumunda şikayet edileceği ifadeleri yer aldı.   İlginç olay, Çameli İlçesi Belevi Mahallesi Yukarı Cami’de yaşandı. Cami tuvaletinin bir kapısının üzerine yuva yapan kırlangıçların yavruları oldu. Kırlangıç kuşlarının yuvası bozulmasın, rahatsız edilmesin diye, kapı üzerine not düşülerek içeri girilmemesi için kapıya şeritler halinde bant yapıştırıldı.   Cami Derneği tarafından mı yoksa bir vatandaş tarafından mı yazıldığı bilinmeyen kapı üzerindeki notta; “Kırlangıç yavruları uçana kadar kullanmayın, yuvayı bozanlar tespit edilirse cezai işlem için şikayet edilecektir” ifadelerine yer verildi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kapının üzerine kırlangıçların yuva yaptığı cami tuvaletine girilmemesi için uyarı notu yazıldı. Not da girenlerin tespit edilmesi durumunda şikayet edileceği ifadeleri yer aldı.

 

İlginç olay, Çameli İlçesi Belevi Mahallesi Yukarı Cami’de yaşandı. Cami tuvaletinin bir kapısının üzerine yuva yapan kırlangıçların yavruları oldu. Kırlangıç kuşlarının yuvası bozulmasın, rahatsız edilmesin diye, kapı üzerine not düşülerek içeri girilmemesi için kapıya şeritler halinde bant yapıştırıldı.

 

Cami Derneği tarafından mı yoksa bir vatandaş tarafından mı yazıldığı bilinmeyen kapı üzerindeki notta; “Kırlangıç yavruları uçana kadar kullanmayın, yuvayı bozanlar tespit edilirse cezai işlem için şikayet edilecektir” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.