Kırmızı Çizgilerimizi Hatırlatmaya Gidiyoruz

SİYASET 24.08.2016 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kırmızı Çizgilerimizi Hatırlatmaya Gidiyoruz

denizli haber / denizli 20 haber / Kırmızı Çizgilerimizi Hatırlatmaya Gidiyoruz

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Türk Silahlı Kuvvetlerin Suriye'de DAEŞ terör örgütüne karşı başlatılan operasyonla alakalı açıklama yaptı.   Suriye'nin diğer tarafından DAEŞ'in gönderdiği roketlerin Türkiye’yi hedef aldığını belirten, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; "Bu operasyonun amacı, DAEŞ terör örgütünü sınırımızın diğer tarafından temizlemektir. Kuzeyden aşağıya doğru süpürmektir. Hava desteğiyle ilgili koalisyonla birlikte çalışıyoruz. Terör örgütlerinin hepsiyle mücadelemizi bu şekilde sürdüreceğiz. PKK - YPG ile de onların bir farkı yok zaten,  mücadelemizi sürdüreceğiz. Ankara’daki son iki terör saldırısının sorumluları teröristler Suriye’deki PYD kamplarından geldi. Bunların bir farkı yok. Bu operasyon DAEŞ’e karşı yapılan bir operasyon" dedi.   “ Hiç kimse endişe etmesin; Fetö’cü hainlerden temizlenen ordumuz eskisinden daha güçlüdür.”  diyen Başkan Filiz; “ Bu kez tankların karşısında değil tam arkasındayız. Askeri gücümüzü sınamaya kalkanlar bedelini ağır ödeyecekler” şeklinde konuştu.   Başkan Filiz açıklamasında devamla şunları söyledi:   “Suriye’nin Kuzeyinde ülkemizi tehdit eden DAEŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz, güvenlik güçlerimiz başlatmış durumda. Bugüne kadar DAEŞ ile mücadele ettiğini iddia edenler, bizim DAEŞ’e karşı mücadelemizden, yapılan operasyondan rahatsız oluyorlar. Bunların amacı DAEŞ ile mücadele etmek olsa, Suriye’nin bütünlüğü olsa DAEŞ ile mücadele eden operasyona karşı çıkmaz. Ancak destek verir. Bunun yanında YPG unsurları da bir an evvel Fırat’ın doğusuna geçmelidir. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da dediği üzere; Aksi takdirde biz Türkiye olarak gereğini yaparız, yapacağız. Harekatın amacı bataklıktaki sivrisinekler değil, bataklığı kurutmaktır ve Türkiye’ye karşı oluşan tehditleri ortadan kaldırmaktır. Suriye’nin bütünlüğünü savunan hiç kimse bu operasyondan rahatsız olmaması gerekir.”  “Fırat Kalkanı” operasyonunu başlatan ordumuza duacı olduklarını söyleyen Başkan Filiz; “ Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Allah yar ve yardımcıları olsun. Sefer bizim, Zafer Allah’ındır” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Kırmızı Çizgilerimizi Hatırlatmaya Gidiyoruz

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Türk Silahlı Kuvvetlerin Suriye'de DAEŞ terör örgütüne karşı başlatılan operasyonla alakalı açıklama yaptı.

 

Suriye'nin diğer tarafından DAEŞ'in gönderdiği roketlerin Türkiye’yi hedef aldığını belirten, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; "Bu operasyonun amacı, DAEŞ terör örgütünü sınırımızın diğer tarafından temizlemektir. Kuzeyden aşağıya doğru süpürmektir. Hava desteğiyle ilgili koalisyonla birlikte çalışıyoruz. Terör örgütlerinin hepsiyle mücadelemizi bu şekilde sürdüreceğiz. PKK - YPG ile de onların bir farkı yok zaten,  mücadelemizi sürdüreceğiz. Ankara’daki son iki terör saldırısının sorumluları teröristler Suriye’deki PYD kamplarından geldi. Bunların bir farkı yok. Bu operasyon DAEŞ’e karşı yapılan bir operasyon" dedi.

 

“ Hiç kimse endişe etmesin; Fetö’cü hainlerden temizlenen ordumuz eskisinden daha güçlüdür.”  diyen Başkan Filiz; “ Bu kez tankların karşısında değil tam arkasındayız. Askeri gücümüzü sınamaya kalkanlar bedelini ağır ödeyecekler” şeklinde konuştu.

 

Başkan Filiz açıklamasında devamla şunları söyledi:

 

“Suriye’nin Kuzeyinde ülkemizi tehdit eden DAEŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz, güvenlik güçlerimiz başlatmış durumda. Bugüne kadar DAEŞ ile mücadele ettiğini iddia edenler, bizim DAEŞ’e karşı mücadelemizden, yapılan operasyondan rahatsız oluyorlar. Bunların amacı DAEŞ ile mücadele etmek olsa, Suriye’nin bütünlüğü olsa DAEŞ ile mücadele eden operasyona karşı çıkmaz. Ancak destek verir. Bunun yanında YPG unsurları da bir an evvel Fırat’ın doğusuna geçmelidir. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da dediği üzere; Aksi takdirde biz Türkiye olarak gereğini yaparız, yapacağız. Harekatın amacı bataklıktaki sivrisinekler değil, bataklığı kurutmaktır ve Türkiye’ye karşı oluşan tehditleri ortadan kaldırmaktır. Suriye’nin bütünlüğünü savunan hiç kimse bu operasyondan rahatsız olmaması gerekir.”

 “Fırat Kalkanı” operasyonunu başlatan ordumuza duacı olduklarını söyleyen Başkan Filiz;

“ Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Sefer bizim, Zafer Allah’ındır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.