Kırmızı ışıkta polis otosuna çarptı

ASAYİŞ 08.07.2018 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kırmızı ışıkta polis otosuna çarptı

Denizli'de kırmızı ışıkta duran Polis otosunu hemen arkasında seyir halinde olan motosikletin çarpması sonucu kaza meydana geldi.   Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 19.00 civarında Uluçarşı kırmızı ışıklarda aniden duran 20 A 4860 plakalı Polis aracına hemen arkasında seyir halinde olan 20 ER 436 plakalı motosiklete arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre motosiklet sürücüsünün mesafenin kısa olmasından dolayı ani olduğunu ve bu nedenle arkadan çarptığı öğrenildi. Kazada küçük hasarlar oluştuğu öğrenildi.   Olayla ilgili trafik ekiplerinin soruşturmayı başlattığı öğrenildi.

Denizli'de kırmızı ışıkta duran Polis otosunu hemen arkasında seyir halinde olan motosikletin çarpması sonucu kaza meydana geldi.

 

Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 19.00 civarında Uluçarşı kırmızı ışıklarda aniden duran 20 A 4860 plakalı Polis aracına hemen arkasında seyir halinde olan 20 ER 436 plakalı motosiklete arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre motosiklet sürücüsünün mesafenin kısa olmasından dolayı ani olduğunu ve bu nedenle arkadan çarptığı öğrenildi. Kazada küçük hasarlar oluştuğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili trafik ekiplerinin soruşturmayı başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.