Kırsal kalkınma desteği son başvuru tarihi 30 Eylül

EKONOMİ 20.09.2019 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kırsal kalkınma desteği son başvuru tarihi 30 Eylül

Denizli Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak adına girişimcilere destek amaçlı verilen yüzde 50 hibenin son başvuru tarihinin 30 Eylül’de son bulacağı belirtildi.   Yapılan açıklamada, Kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak adına, tarım ve tarım dışı istihdamı geliştirmek, gelirleri artırmak ve farklılaştırmak için kadın ve genç girişimciler öncelikli olmak üzere gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik faaliyetlerine yönelik yatırımlara verilen yüzde 50 hibe desteği projesine başvurular başlamıştır.     Kırsal kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında uygulanacak olan yatırımlara yönelik desteklerin usül ve esaslarını belirleyen “Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımları Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2019/30) 02 Ağustos 2019 tarih ve 30850 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Tebliğin yayımlanma tarihi olan 02 Ağustos itibariyle 60 gün başvuru süresi başlamış olup, son müracaat tarihi 30 Eylül 2019’dur.   KKYDP kapsamında uygulanacak olan proje şartları ile ilgili her türlü bilginin en hızlı şekilde yatırımcıya ulaştırılabilmesi adına 19 ilçemizde konu ile ilgili eğitim toplantısı yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.  

Denizli Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak adına girişimcilere destek amaçlı verilen yüzde 50 hibenin son başvuru tarihinin 30 Eylül’de son bulacağı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada, Kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak adına, tarım ve tarım dışı istihdamı geliştirmek, gelirleri artırmak ve farklılaştırmak için kadın ve genç girişimciler öncelikli olmak üzere gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik faaliyetlerine yönelik yatırımlara verilen yüzde 50 hibe desteği projesine başvurular başlamıştır.

 

 

Kırsal kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında uygulanacak olan yatırımlara yönelik desteklerin usül ve esaslarını belirleyen “Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımları Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2019/30) 02 Ağustos 2019 tarih ve 30850 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Tebliğin yayımlanma tarihi olan 02 Ağustos itibariyle 60 gün başvuru süresi başlamış olup, son müracaat tarihi 30 Eylül 2019’dur.

 

KKYDP kapsamında uygulanacak olan proje şartları ile ilgili her türlü bilginin en hızlı şekilde yatırımcıya ulaştırılabilmesi adına 19 ilçemizde konu ile ilgili eğitim toplantısı yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.