Kış Gelmeden Hazırlıklar Tamamlanıyor!

DENİZLİ 28.12.2017 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kış Gelmeden Hazırlıklar Tamamlanıyor!

Çameli Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yoğun Kar Yağışı öncesi vatandaşların evlerine rahat ve güvenli gelebilmesi için yol kumlama ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.   Çameli’de hemen hemen her alanda belediyecilik hizmetini ilçenin kenar mahalleleri dahil bütün noktalarda uygulayan yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelyurt Mahallesi ve diğer mahallelerde sokak ile bağlantı yollarında kumlama ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   Çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Kar yağmadan önce programa aldıkları bütün yolları bitirmek için adeta zamanla yarıştıklarını belirtti. Arslan “biz belediye olarak hemşerilerimizin bu kışı daha rahat ve sorunsuz geçirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sezon boyunca, gayret ve başarılarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ve duyarlılıkları ile bize destek olan tüm Çameli’li vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Çameli Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yoğun Kar Yağışı öncesi vatandaşların evlerine rahat ve güvenli gelebilmesi için yol kumlama ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.

 


Çameli’de hemen hemen her alanda belediyecilik hizmetini ilçenin kenar mahalleleri dahil bütün noktalarda uygulayan yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelyurt Mahallesi ve diğer mahallelerde sokak ile bağlantı yollarında kumlama ve stabilize çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 


Çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Kar yağmadan önce programa aldıkları bütün yolları bitirmek için adeta zamanla yarıştıklarını belirtti. Arslan “biz belediye olarak hemşerilerimizin bu kışı daha rahat ve sorunsuz geçirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sezon boyunca, gayret ve başarılarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ve duyarlılıkları ile bize destek olan tüm Çameli’li vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.