Kızılay’dan Başkan Örki’ye Ziyaret

PAMUKKALE 28.05.2019 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılay’dan Başkan Örki’ye Ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kızılay heyetini ağırladı. Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Başkan Örki de “Pamukkale’yi mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yapmak için çalışacağız” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her gün farklı kesimlerden misafirleri konuk ediyor.Başkanlık  makamında Başkan Örki’nin bu seferki misafirleri Kızılay heyeti oldu. Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın, Denizli İl Kan Merkezi Müdürü Dr. Cengiz Dönmez, Merkezefendi Kızılay Şube Başkanı Samim Tefe ve Pamukkale Kızılay Şube Başkanı Ersin Erkan, Başkan Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kızılay heyeti, Denizli genelindeki çalışmalar hakkında Başkan Örki’ye bilgiler verirken, yapılan çalışmalara konusunda destek istediler. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kızılay’ın çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyerek, “Ulusal ve uluslararası çapta önemli birçok görevi üstlenen değerli kurumumuz Kızılay’ın Denizli Şubesi’ne yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak Kızılay’a ihtiyaç duyduğu noktalarda desteğimizi vermeye, karşılaştıkları sorunlarda önlerini açmaya sonuna kadar açığız. Siz değerli heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum. Bizler de Pamukkale ilçesindeki vatandaşlarımızın daha iyi şartlardayaşamlarına devam etmeleri için önemli çalışmalar yapmaya hazırlanıyoruz. Amacımız Pamukkale’yi mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek için çalışacağız” dedi. Ziyaret sonunda Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın, Başkan Örki’ye fincan takımı hediye etti.  

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kızılay heyetini ağırladı. Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Başkan Örki de “Pamukkale’yi mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yapmak için çalışacağız” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her gün farklı kesimlerden misafirleri konuk ediyor.Başkanlık  makamında Başkan Örki’nin bu seferki misafirleri Kızılay heyeti oldu. Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın, Denizli İl Kan Merkezi Müdürü Dr. Cengiz Dönmez, Merkezefendi Kızılay Şube Başkanı Samim Tefe ve Pamukkale Kızılay Şube Başkanı Ersin Erkan, Başkan Örki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kızılay heyeti, Denizli genelindeki çalışmalar hakkında Başkan Örki’ye bilgiler verirken, yapılan çalışmalara konusunda destek istediler. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kızılay’ın çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyerek, “Ulusal ve uluslararası çapta önemli birçok görevi üstlenen değerli kurumumuz Kızılay’ın Denizli Şubesi’ne yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak Kızılay’a ihtiyaç duyduğu noktalarda desteğimizi vermeye, karşılaştıkları sorunlarda önlerini açmaya sonuna kadar açığız. Siz değerli heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum. Bizler de Pamukkale ilçesindeki vatandaşlarımızın daha iyi şartlardayaşamlarına devam etmeleri için önemli çalışmalar yapmaya hazırlanıyoruz. Amacımız Pamukkale’yi mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek için çalışacağız” dedi. Ziyaret sonunda Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın, Başkan Örki’ye fincan takımı hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.