Kızılcablükspor, Pazarspor'u konuk edecek...

SPOR 15.12.2018 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcablükspor, Pazarspor'u konuk edecek...

Kızılcabölükspor, İlk yarının son maçında sahasında Pazarspor’u konuk edecek.   Kızılcabölükpor TFF 3.Lig 2.Grup 17.hafta müsabakasında 16 Aralık pazar günü Rize temsilcisi Pazarspor’u konuk edecek. Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemlerinden Mehmet Güngör yönetecek.   Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girdi. Mekik’te Pazarspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Göksal Özkara, Hüseyin Atalay ve Gökhan Özer forma giyemeyecek.   Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, Pazarspor ile ilk kez kozlarını paylaşacak.

Kızılcabölükspor, İlk yarının son maçında sahasında Pazarspor’u konuk edecek.

 

Kızılcabölükpor TFF 3.Lig 2.Grup 17.hafta müsabakasında 16 Aralık pazar günü Rize temsilcisi Pazarspor’u konuk edecek. Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemlerinden Mehmet Güngör yönetecek.

 

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girdi. Mekik’te Pazarspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Göksal Özkara, Hüseyin Atalay ve Gökhan Özer forma giyemeyecek.

 

Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, Pazarspor ile ilk kez kozlarını paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.