Kızılcabölük’te festival coşkusu başladı

KÜLTÜR 08.07.2016 - 20:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Kızılcabölük’te festival coşkusu başladı

denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Kızılcabölük’te festival coşkusu başladı

Kızılcabölük çarşı meydanında gerçekleştirilen törene Denizli milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, Tavas belediye başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas kaymakamı Osman Varol Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 22. Kızılcabölük Dokuma ve Tekstil Festivalinin açılışında konuşan Kızılcabölüklüler Vakfı  Başkanı Osman Erkli festivale katkı yapan herkese teşekkür etti. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’da Kızılcabölük festivalinin marka olduğunu söyledi. Akyol sadece Denizli’de değil tüm Türkiye'de festival denince akla Kızılcabölük’ün geldiğini belirtti. Tavas Kaymakamı Osman Varol ise her platformda Kızılcabölüğ’ü anlatıyoruz dedi. Varol ben bu mahalleyi orijinal buluyorum. Oluşturduğu değerlerle orijinal buluyorum. Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı’da festivalin çok önemli bir değer olduğunu ifade ederek festivalin yaşatılması gerektiğini vurguladı.
denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Kızılcabölük’te festival coşkusu başladı

Kızılcabölük çarşı meydanında gerçekleştirilen törene Denizli milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, Tavas belediye başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas kaymakamı Osman Varol Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

22. Kızılcabölük Dokuma ve Tekstil Festivalinin açılışında konuşan Kızılcabölüklüler Vakfı  Başkanı Osman Erkli festivale katkı yapan herkese teşekkür etti.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’da Kızılcabölük festivalinin marka olduğunu söyledi. Akyol sadece Denizli’de değil tüm Türkiye'de festival denince akla Kızılcabölük’ün geldiğini belirtti.

Tavas Kaymakamı Osman Varol ise her platformda Kızılcabölüğ’ü anlatıyoruz dedi. Varol ben bu mahalleyi orijinal buluyorum. Oluşturduğu değerlerle orijinal buluyorum.

Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı’da festivalin çok önemli bir değer olduğunu ifade ederek festivalin yaşatılması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.