Kızılcabölüklülerden polislere moral ziyareti

GÜNDEM 16.12.2016 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kızılcabölüklülerden polislere moral ziyareti

denizli haber / denizli 20 haber / Kızılcabölüklülerden polislere moral ziyareti

Kızılcabölüklüler Vakfı İstanbul Beşiktaş 'ta gerçekleştirilen hain saldırının ardından Denizli Çevik Kuvvet şube Müdürü Süleyman Erçelik i ziyaret ederek polisimize moral verdi.   Ziyarete Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Başkan Osman Erkli, birlik ve beraberliğin önemli olduğu günlerden geçildiğini söyledi. Erkli, "Kahraman polisimizin ve tüm emniyet güçlerimizin daima yanında olduğumuzu ifade etmek için ziyaret ettik.   Hain saldırıda şehit düşen polis ve sivil vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diledik.Kızılcabölüklüler Vakfı olarak önceki aylarda Silopi ve Hakkari Çukurca'ya 30 koli göndermiştik sosyal sorumluluk projelerimize sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşen görevleri her şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonrada desteğimiz sürecek, hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi. Denizli Çevik Kuvvet Şube Müdürü Süleyman Erçelik te ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek son zamanlarda birlik ve beraberliğin artmasından dolayı mutlu olduklarını ve bu zor zamanları hep beraber alacaklarını dile getirdi. Kizilcabolüklüler Vakfı Yönetimi, Kızılcabölük'ün meşhur kaşık helvasını polislere ikram etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Kızılcabölüklülerden polislere moral ziyareti

Kızılcabölüklüler Vakfı İstanbul Beşiktaş 'ta gerçekleştirilen hain saldırının ardından Denizli Çevik Kuvvet şube Müdürü Süleyman Erçelik i ziyaret ederek polisimize moral verdi.

 

Ziyarete Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Başkan Osman Erkli, birlik ve beraberliğin önemli olduğu günlerden geçildiğini söyledi. Erkli, "Kahraman polisimizin ve tüm emniyet güçlerimizin daima yanında olduğumuzu ifade etmek için ziyaret ettik.

 

Hain saldırıda şehit düşen polis ve sivil vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diledik.Kızılcabölüklüler Vakfı olarak önceki aylarda Silopi ve Hakkari Çukurca'ya 30 koli göndermiştik sosyal sorumluluk projelerimize sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşen görevleri her şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonrada desteğimiz sürecek, hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi.

Denizli Çevik Kuvvet Şube Müdürü Süleyman Erçelik te ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek son zamanlarda birlik ve beraberliğin artmasından dolayı mutlu olduklarını ve bu zor zamanları hep beraber alacaklarını dile getirdi. Kizilcabolüklüler Vakfı Yönetimi, Kızılcabölük'ün meşhur kaşık helvasını polislere ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.