Kızılcabölükspor, Çatalca'ya konuk olacak...

SPOR 24.01.2019 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor, Çatalca'ya konuk olacak...

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 19.hafta müsabakasında 26 Ocak cumartesi günü İstanbul temsilcisi Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor’a konuk olacak. Müsabaka İstanbul Ziya Altınoğlu Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak.   Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor, tesislerde toplanarak kampa girdi. Gece saatlerinde karayolu ile İstanbul’a hareket edecek olan Mekik, yarın sabah saatlerinde konaklayacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.   Kızılcabölükspor’da Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor müsabakası öncesi herhangi bir cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Göksal Özkara ve Hüseyin Atalay forma giyemeyecek.   Daha önce rakibi ile 3 kez karşılaşan Mekik bu müsabakalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.  

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 19.hafta müsabakasında 26 Ocak cumartesi günü İstanbul temsilcisi Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor’a konuk olacak. Müsabaka İstanbul Ziya Altınoğlu Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak.

 

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor, tesislerde toplanarak kampa girdi. Gece saatlerinde karayolu ile İstanbul’a hareket edecek olan Mekik, yarın sabah saatlerinde konaklayacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Kızılcabölükspor’da Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor müsabakası öncesi herhangi bir cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Göksal Özkara ve Hüseyin Atalay forma giyemeyecek.

 

Daha önce rakibi ile 3 kez karşılaşan Mekik bu müsabakalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.