Kızılcabölükspor puanla dönüyor...

SPOR 04.11.2018 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor puanla dönüyor...

Lider Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 11.hafta müsabakasında İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’a konuk oldu.Maç 2-2 eşitlikle tamamlandı.   Esenler Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetti.   Her iki tarafta maça kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk yarım saati içinde her iki ekipte fırsatlar yakaladı ancak kullanamadı.   33. dakikada ev sahibi Erokspor Efe Can Çölbekler ile müsabakada 1-0 öne geçti. Mekik bu golden sonra rakip kaleye yüklense de aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarı Esenler Erokspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.   İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz birbiri ardına iki gol buldu.   Dakikalar 49'u gösterdiğinde sahneye çıkan başarılı futbolcu Oğuzhan Türkmen takımının beraberlik golünü atan isim oldu.   Bu dakikadan sonra ataklarını hızlandıran Mekik 55. dakikada yine  Oğuzhan Türkmen'in attığı gol ile maçta üstünlüğü yakaladı.   Golden sonra bu kez ev sahibi ekip Erokspor, Kızılcabölükspor kalesini abluka altına aldı.   Karşılaşmanın 74. dakikasında Şahin Fıstıkçı takımının beraberlik golünü attı ve eşitliği sağladı.   Mücadelenin geri kalanında her iki takımda birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maç 2-2 beraberlikle tamamlandı. Kızılcabölükspor bu beraberliğin ardından 20 puanla 2. sırada haftayı tamamladı.

Lider Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 11.hafta müsabakasında İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’a konuk oldu.Maç 2-2 eşitlikle tamamlandı.

 

Esenler Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetti.

 

Her iki tarafta maça kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk yarım saati içinde her iki ekipte fırsatlar yakaladı ancak kullanamadı.

 

33. dakikada ev sahibi Erokspor Efe Can Çölbekler ile müsabakada 1-0 öne geçti. Mekik bu golden sonra rakip kaleye yüklense de aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarı Esenler Erokspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz birbiri ardına iki gol buldu.

 

Dakikalar 49'u gösterdiğinde sahneye çıkan başarılı futbolcu Oğuzhan Türkmen takımının beraberlik golünü atan isim oldu.

 

Bu dakikadan sonra ataklarını hızlandıran Mekik 55. dakikada yine  Oğuzhan Türkmen'in attığı gol ile maçta üstünlüğü yakaladı.

 

Golden sonra bu kez ev sahibi ekip Erokspor, Kızılcabölükspor kalesini abluka altına aldı.

 

Karşılaşmanın 74. dakikasında Şahin Fıstıkçı takımının beraberlik golünü attı ve eşitliği sağladı.

 

Mücadelenin geri kalanında her iki takımda birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Kızılcabölükspor bu beraberliğin ardından 20 puanla 2. sırada haftayı tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.