Kızılcabölükspor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor....

SPOR 09.01.2019 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor....

Antalya kampının ardından 1 günlük izne ayrılan Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarı hazırlıklarına Şirinköy Stadı’nda başladı.   Teknik direktör Ali Yalçın ve yardımcıları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile tamamlandı. Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti. Kızılcabölükspor, 3. hazırlık maçında TFF 3.Lig 1.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Bugün saat 14:00’de başlayacak müsabaka Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak.

Antalya kampının ardından 1 günlük izne ayrılan Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarı hazırlıklarına Şirinköy Stadı’nda başladı.

 

Teknik direktör Ali Yalçın ve yardımcıları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile tamamlandı.

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.

Kızılcabölükspor, 3. hazırlık maçında TFF 3.Lig 1.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

Bugün saat 14:00’de başlayacak müsabaka Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.