Kızılcabölükspor,Nazilli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

SPOR 10.01.2019 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor,Nazilli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, 5. hazırlık maçında TFF 3.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor ile Nazilli İlçe Stadı’nda karşılaştı ve müsabakadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.Karşılaşmanın tek Golü 39.dakikada Kadir Kurt’tan geldi.   Mekik maça İsmail Şahmalı, Sedat Yahşi, Kadir Kurt, Emrecan Efecanoğlu, Koray Yıldız, İlyas Ural, Taygun Vurgun, Gökhan Özer, Ali Helvacı, Samet Dağlı ve Oğuzhan Türkmen 11’i ile çıktı.     İkinci yarıda Amaç Ulaş Bayram, Ömer Yazıcı, Ramazan Özkan, Serkan Özen, Ramazan Tarık Ergut, Emirhan Atilla, Cihat Kahraman, Ümit Hatipoğlu ve Abdullah Çınar oyuna dahil oldu.       Maçtan Dakikalar; Dk 39′ Koray’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa en son Kadir dokundu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1     İki takım oyuncuları müsabaka öncesi dostluk mesajı verdiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.  

İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, 5. hazırlık maçında TFF 3.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor ile Nazilli İlçe Stadı’nda karşılaştı ve müsabakadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.Karşılaşmanın tek Golü 39.dakikada Kadir Kurt’tan geldi.

 

Mekik maça İsmail Şahmalı, Sedat Yahşi, Kadir Kurt, Emrecan Efecanoğlu, Koray Yıldız, İlyas Ural, Taygun Vurgun, Gökhan Özer, Ali Helvacı, Samet Dağlı ve Oğuzhan Türkmen 11’i ile çıktı.

 

 

İkinci yarıda Amaç Ulaş Bayram, Ömer Yazıcı, Ramazan Özkan, Serkan Özen, Ramazan Tarık Ergut, Emirhan Atilla, Cihat Kahraman, Ümit Hatipoğlu ve Abdullah Çınar oyuna dahil oldu.

 

 

 

Maçtan Dakikalar;

Dk 39′ Koray’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa en son Kadir dokundu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1

 

 

İki takım oyuncuları müsabaka öncesi dostluk mesajı verdiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.