KKTC Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı, Vali Karahan'ı Ziyaret Etti

DENİZLİ 02.11.2017 - 18:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

KKTC Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı, Vali Karahan'ı Ziyaret Etti

DEGİAD’ın davetlisi olarak Denizli'ye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etti.     Valilik makamında gerçekleşen ziyarete; KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ve İşadamları katıldı.   Vali Hasan Karahan, Denizli'nin genel durumu hakkında bilgiler vererek; “Sizleri Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sanayi, turizm ve tarım şehri olan Denizli’ye hoş geldiniz. Kıbrıs bizim bir parçamız. Başta ticari ve ekonomik alanlar olmak üzere her türlü işbirliğine hazırız. Denizli'de sanayinin yanı sıra tarım üretimi de ciddi potansiyeli olan bir noktada. Tekrar İlimize hoş geldiniz” dedi.   KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst ise, Denizli’de olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek; “Sizin makamınızda bulunmak, Denizli’de bulunmak beni mutlu etti. KKTC Başbakanımızın selam ve saygılarını sizlere iletmek istiyorum. Geçmişte KKTC Cumhurbaşkanlarımız bildiğim kadarıyla Denizli’yi ziyaret etmişler, Bakan olarak Denizli’ye gelmekte bana nasip oldu. Biz KKTC Devleti olarak Türkiye’nin neresi olursa olsun her zaman yakın olmak istiyoruz. Denizli ile çok daha yakın ilişki içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Bu anlamda DEGİAD’ın davetiyle Denizli’ye geldik. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin tüm yöneticilerine, bize varoluş ve kalkınmamız için verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Türkiye’nin güçlenmesini çok arzu ediyoruz. Ne kadar güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti olur ise o kadar huzur içinde bir KKTC halkı olur” diye konuştu.          

DEGİAD’ın davetlisi olarak Denizli'ye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

 

 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete; KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz ve İşadamları katıldı.

 

Vali Hasan Karahan, Denizli'nin genel durumu hakkında bilgiler vererek; “Sizleri Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sanayi, turizm ve tarım şehri olan Denizli’ye hoş geldiniz. Kıbrıs bizim bir parçamız. Başta ticari ve ekonomik alanlar olmak üzere her türlü işbirliğine hazırız. Denizli'de sanayinin yanı sıra tarım üretimi de ciddi potansiyeli olan bir noktada. Tekrar İlimize hoş geldiniz” dedi.

 

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst ise, Denizli’de olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek; “Sizin makamınızda bulunmak, Denizli’de bulunmak beni mutlu etti. KKTC Başbakanımızın selam ve saygılarını sizlere iletmek istiyorum. Geçmişte KKTC Cumhurbaşkanlarımız bildiğim kadarıyla Denizli’yi ziyaret etmişler, Bakan olarak Denizli’ye gelmekte bana nasip oldu. Biz KKTC Devleti olarak Türkiye’nin neresi olursa olsun her zaman yakın olmak istiyoruz. Denizli ile çok daha yakın ilişki içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Bu anlamda DEGİAD’ın davetiyle Denizli’ye geldik. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin tüm yöneticilerine, bize varoluş ve kalkınmamız için verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Türkiye’nin güçlenmesini çok arzu ediyoruz. Ne kadar güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti olur ise o kadar huzur içinde bir KKTC halkı olur” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.