Koç,"Bizim lügatımızda durmak ve yorulmak yok!"

SİYASET 07.06.2018 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Koç,"Bizim lügatımızda durmak ve yorulmak yok!"

Ak Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı göreve geldiği 7 Mayıs'tan bu güne kadar dur durak bilmeden çalışıyor. Başkan Koç,"Merkezefendi Gençliği olarak gece gündüz ayrımı yapmadan çalışıyoruz." dedi.   Ak Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 7 Mayıs'ta Avukat Mert Koç'un Başkan olarak göreve başlamasının ardından çalışmalarına hızlıca start verdi. Broşür dağıtımında güçlü ekibiyle sahada olan gençler, yaptığı diğer projeler ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Av.Mert Koç Başkanlığında Gençler geçtiğimiz günlerde polis Karakollarını Ziyaret ederek Emniyet Güçleri ile bir araya geldi. Onun dışında İstanbul'un fethi etkinliklerinde de özel bir video ve sticker çalışması da yine gençler tarafından yapıldı.     Koç,"Gece gündüz ayrımı yapmıyoruz"   İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Mert Koç, yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Koç,"7 Mayıs'ta göreve geldik. Geldiğimiz günden bu güne dur durak bilmeden, gece gündüz ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Çünkü biz bu yola çıkarken lügatımızdan durmak ve yorulmak kelimelerini silerek çıktık. O yüzden tüm Teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. 24 Haziran'da zafer elde edebilmek, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.  

Ak Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı göreve geldiği 7 Mayıs'tan bu güne kadar dur durak bilmeden çalışıyor. Başkan Koç,"Merkezefendi Gençliği olarak gece gündüz ayrımı yapmadan çalışıyoruz." dedi.

 

Ak Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 7 Mayıs'ta Avukat Mert Koç'un Başkan olarak göreve başlamasının ardından çalışmalarına hızlıca start verdi. Broşür dağıtımında güçlü ekibiyle sahada olan gençler, yaptığı diğer projeler ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Av.Mert Koç Başkanlığında Gençler geçtiğimiz günlerde polis Karakollarını Ziyaret ederek Emniyet Güçleri ile bir araya geldi. Onun dışında İstanbul'un fethi etkinliklerinde de özel bir video ve sticker çalışması da yine gençler tarafından yapıldı.

 

 

Koç,"Gece gündüz ayrımı yapmıyoruz"

 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Mert Koç, yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Koç,"7 Mayıs'ta göreve geldik. Geldiğimiz günden bu güne dur durak bilmeden, gece gündüz ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Çünkü biz bu yola çıkarken lügatımızdan durmak ve yorulmak kelimelerini silerek çıktık. O yüzden tüm Teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. 24 Haziran'da zafer elde edebilmek, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.