Koca Çukur (Naturel Park) artık Pamukkale’nin

DENİZLİ 26.12.2017 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Koca Çukur (Naturel Park) artık Pamukkale’nin

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Koca Çukur (Naturel Park) alnının aynı zamanda sağ ve sol kısmında kalan kısımlarının Pamukkale Belediyesi’ne ait olduğunu duyurdu. Başkan Gürlesin, “Turizm açısından önemli yere sahip olan Pamukkale’mizdeki bu alan ilk adımımız, ikinci adımımız Laodikya, üçüncü adımımız Pamukkale olacaktır” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde olan Koca Çukur’un yapılan görüşmeler çerçevesinde Pamukkale Belediyesi tarafından hizmet vereceğini söyledi.   Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde 6 yıllık protokole imza atan Pamukkale belediyesi, kış döneminde 35 bin lira yaz döneminde ise 70 bin lira kira bedeli ödeyecek. Yapılan anlaşma ile Koca Çukur’un artık Pamukkale Belediyesi’ne ait olduğunu belirten Hüseyin Gürlesin, yerli ve yabancı turistlerin günü birlik ziyaretlerini uzun süreli ziyaret yapmalarını hedeflediklerini belirtti.     “Gönlü kırık Denizlililer daha ucuza hizmet alacak” Başkan Hüseyin Gürlesin; UNECO Dünya mirası listesinde yer alan Pamukkale’de turizm açısından önemli olan Koca Çukur’un tanıtımının çok iyi yapılması lazım. Kar amacı gütmeden profesyonel bir hizmetle sosyal tesis olacak. Pamukkale’ye gönlü kırık olan Denizlili vatandaşlarımıza önceki dönem özel sektörün hizmet verdiği bedellerin çok altında bedellerle aileler sosyal tesisimizden faydalanacaktır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile gelebilecek ve sosyal tesisimizden faydalanacaktır.   “Otopark sıkıntısı olmayacak” Koca Çukur Pamukkale’ye gelenlerin ilk uğrak yeridir. Bu nedenle şuanda mevcut tesisin tadilatları yapılarak hizmet vereceğiz. İlerleyen günlerde yapacağım birçok yeniliklerle yerli ve yabancı turistlerin tercih edebilecekleri bir yer haline gelecektir. Bu projemiz ile ilçemiz, ilimiz ve hatta ülkemizin tanıtımı açısından önem arz etmektedir. Daha önce bu alanda yaşanan otopark sıkıntısı olmayacaktır. Mevcut park alanının yanı sıra planladığımız yeni park alanları ile bu sıkıntı olmayacaktır.   “Profesyonel ekiple hizmet verilecek” Profesyonel bir ekiple hizmet vererek, güvenliğinden, temizlik personellerinden ve işletmeyi yöneten ekiplerimiz, tamamen bu yönde eğitimli olan kişilerden olacaktır. Yaşanabilir bir hale getireceğimiz Koca Çukur’da, bayanlara ayrı çamur ve havuzlarda yer alacaktır.   “İkinci adımımız Laodikya, üçüncü adımımız Pamukkale olacak” Pamukkale Belediyesi olarak ilk adımımız Koca Çukur olmuştur. İlerleyen dönemlerde ikinci adımımız Laodikya, üçüncü adımımız ise Pamukkale olacaktır. Pamukkale’yi tamamen yerel bir yönetime kazandırmanın çalışmalarını sürdürüyoruz. Gerekli Kurumlarımız ile yürüttüğümüz görüşmeler çerçevesinde Koca Çukur ile ilgili planlarımızı devreye koyacağız. Koca Çukur’umuz Denizlimize ve Pamukkale’mize şimdiden hayırlı olsun” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e toplantı sonrası Denizli Gazeteciler Cemiyeti adına tablo hediye edildi.  

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Koca Çukur (Naturel Park) alnının aynı zamanda sağ ve sol kısmında kalan kısımlarının Pamukkale Belediyesi’ne ait olduğunu duyurdu. Başkan Gürlesin, “Turizm açısından önemli yere sahip olan Pamukkale’mizdeki bu alan ilk adımımız, ikinci adımımız Laodikya, üçüncü adımımız Pamukkale olacaktır” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde olan Koca Çukur’un yapılan görüşmeler çerçevesinde Pamukkale Belediyesi tarafından hizmet vereceğini söyledi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde 6 yıllık protokole imza atan Pamukkale belediyesi, kış döneminde 35 bin lira yaz döneminde ise 70 bin lira kira bedeli ödeyecek. Yapılan anlaşma ile Koca Çukur’un artık Pamukkale Belediyesi’ne ait olduğunu belirten Hüseyin Gürlesin, yerli ve yabancı turistlerin günü birlik ziyaretlerini uzun süreli ziyaret yapmalarını hedeflediklerini belirtti.

 

 

“Gönlü kırık Denizlililer daha ucuza hizmet alacak”

Başkan Hüseyin Gürlesin; UNECO Dünya mirası listesinde yer alan Pamukkale’de turizm açısından önemli olan Koca Çukur’un tanıtımının çok iyi yapılması lazım. Kar amacı gütmeden profesyonel bir hizmetle sosyal tesis olacak. Pamukkale’ye gönlü kırık olan Denizlili vatandaşlarımıza önceki dönem özel sektörün hizmet verdiği bedellerin çok altında bedellerle aileler sosyal tesisimizden faydalanacaktır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile gelebilecek ve sosyal tesisimizden faydalanacaktır.

 

“Otopark sıkıntısı olmayacak”

Koca Çukur Pamukkale’ye gelenlerin ilk uğrak yeridir. Bu nedenle şuanda mevcut tesisin tadilatları yapılarak hizmet vereceğiz. İlerleyen günlerde yapacağım birçok yeniliklerle yerli ve yabancı turistlerin tercih edebilecekleri bir yer haline gelecektir. Bu projemiz ile ilçemiz, ilimiz ve hatta ülkemizin tanıtımı açısından önem arz etmektedir. Daha önce bu alanda yaşanan otopark sıkıntısı olmayacaktır. Mevcut park alanının yanı sıra planladığımız yeni park alanları ile bu sıkıntı olmayacaktır.

 

“Profesyonel ekiple hizmet verilecek”

Profesyonel bir ekiple hizmet vererek, güvenliğinden, temizlik personellerinden ve işletmeyi yöneten ekiplerimiz, tamamen bu yönde eğitimli olan kişilerden olacaktır. Yaşanabilir bir hale getireceğimiz Koca Çukur’da, bayanlara ayrı çamur ve havuzlarda yer alacaktır.

 

“İkinci adımımız Laodikya, üçüncü adımımız Pamukkale olacak”

Pamukkale Belediyesi olarak ilk adımımız Koca Çukur olmuştur. İlerleyen dönemlerde ikinci adımımız Laodikya, üçüncü adımımız ise Pamukkale olacaktır. Pamukkale’yi tamamen yerel bir yönetime kazandırmanın çalışmalarını sürdürüyoruz. Gerekli Kurumlarımız ile yürüttüğümüz görüşmeler çerçevesinde Koca Çukur ile ilgili planlarımızı devreye koyacağız. Koca Çukur’umuz Denizlimize ve Pamukkale’mize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e toplantı sonrası Denizli Gazeteciler Cemiyeti adına tablo hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.