Kocabaş Işıklarında feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

ASAYİŞ 16.11.2018 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kocabaş Işıklarında feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Denizli Honaz İlçesi'nde dün akşam meydana gelen feci kazada biri ağır üç kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Denizli-Ankara yolu üzeri Kocabaş ışıkları olarak bilinen noktada dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada otomobil ile ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.   İddialara göre, 20 H 4162 plakalı bir halı yıkama firmasına ait otomobil önde giden bir ticari araca arkadan çarpınca kontrolü kaybetti. Savrulan otomobil orta refüje çarparak durdu. Meydana gelen kazada halı yıkama aracındaki 1'i ağır 3 kişi yaralandı.     Kazada yaralıların yardımına diğer sürücüler ve çevredekiler koştu. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Honaz İlçesi'nde dün akşam meydana gelen feci kazada biri ağır üç kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli-Ankara yolu üzeri Kocabaş ışıkları olarak bilinen noktada dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada otomobil ile ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

 

İddialara göre, 20 H 4162 plakalı bir halı yıkama firmasına ait otomobil önde giden bir ticari araca arkadan çarpınca kontrolü kaybetti. Savrulan otomobil orta refüje çarparak durdu. Meydana gelen kazada halı yıkama aracındaki 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

 

 

Kazada yaralıların yardımına diğer sürücüler ve çevredekiler koştu. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.