Kocabaş'ta uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 03.11.2016 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kocabaş'ta uyuşturucu operasyonu

denizli haber / denizli 20 haber / Kocabaş'ta uyuşturucu operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyonlarda esrar ve silah ele geçirilirken yakalanan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Denizli il Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Uyuşturucu madde imal, ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi’nde elde edilen bilgiler değerlendirilerek, yapılan çalışmalar neticesinde 30 Ekim-01 kasım 2016 tarihleri arasında 3 ayrı operasyon icra edilmiştir.   Bu kapsamda; Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden jandarma narkotik tespit köpek timinin de katılımıyla yapılan ev, arazi ve üst aramalarında; 4.515 gr esrar maddesi, 2 adet tabanca ele geçirilmiştir.   Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olaylarla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
denizli haber / denizli 20 haber / Kocabaş'ta uyuşturucu operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyonlarda esrar ve silah ele geçirilirken yakalanan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Denizli il Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Uyuşturucu madde imal, ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi’nde elde edilen bilgiler değerlendirilerek, yapılan çalışmalar neticesinde 30 Ekim-01 kasım 2016 tarihleri arasında 3 ayrı operasyon icra edilmiştir.

 

Bu kapsamda; Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden jandarma narkotik tespit köpek timinin de katılımıyla yapılan ev, arazi ve üst aramalarında; 4.515 gr esrar maddesi, 2 adet tabanca ele geçirilmiştir.

 

Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olaylarla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.