Kocadere camii incelemeleri sürüyor

DENİZLİ 05.09.2016 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kocadere camii incelemeleri sürüyor

denizli haber / denizli 20 haber /Kocadere camii incelemeleri sürüyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Başkan Gürlesin, ilçenin tüm mahallelerinde üst yapı başta olmak üzere birçok çalışma yürüttüklerini vurgulayarak, modern bir ilçe yolunda yürüdüklerini söyledi.     Pamukkale Belediyesi, Kocadere Mahallesinde vatandaşlarında öncelikli talebi olan aile sağlığı merkezinin onarımı ve Kocadere Caminin tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Caminin onarımının yanı sıra çevre düzenlemesinin de kısa zamanda bitirilmesi talimatını veren Başkan Gürlesin, Aile Sağlığı Merkezinin ise vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verecek duruma getirilmesini istedi. İnceleme sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gürlesin’e vatandaşlar yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti. Vatandaşların isteklerini de dinleyen Başkan Gürlesin, mahalle de yaptıkları çalışmalar ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.   “HER ALANDA YOĞUN ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ” 331 bin nüfus ve 68 mahalle ile Pamukkale İlçesinin 26 ilden daha büyük olduğuna vurgu yapan Başkan Gürlesin, “İlçemizde üst yapıdan yeşil alana, vatandaşlarımızın toplu kullanımında olan yapıların modernizasyonundan sosyal belediyeciliğe her alanda yoğun çalışmalar yürütmekteyiz. Amacımız dönemimizde ilçemizin tamamında ciddi bir değişim ve dönüşümü tamamlayarak eksiklikleri, ihtiyaçları gidermek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sosyal belediyecilikle her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle de ekiplerimizle yoğun tempoda çalışıyoruz. Belediyemizin kuruluşundan bugüne 30 aylık dönemde geldiğimiz nokta ortada. Geri kalan sürecimizde de bir bir yürütülen çalışmaları tamamlayarak, planladığımız çalışmaları hayata geçireceğiz. ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ sloganıyla yola çıkmıştık. İnşallah bu sözde yerini bulmaya başladı. 68 mahallemizde olduğu gibi Kocadere Mahallemizde de önemli çalışmaları başlattık. Vatandaşlarımızın güzel bir ortamda sağlık hizmeti alması için aile sağılığı merkezimizin tadilatını yapacağız. Ayrıca Kocadere Caminde onarım, çevre düzenleme ve çocuklarımız için oyun alanı olacak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ikisi de kısa zamanda bitecek. Çalışmalarımızın ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber /Kocadere camii incelemeleri sürüyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Başkan Gürlesin, ilçenin tüm mahallelerinde üst yapı başta olmak üzere birçok çalışma yürüttüklerini vurgulayarak, modern bir ilçe yolunda yürüdüklerini söyledi.

 

 

Pamukkale Belediyesi, Kocadere Mahallesinde vatandaşlarında öncelikli talebi olan aile sağlığı merkezinin onarımı ve Kocadere Caminin tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Caminin onarımının yanı sıra çevre düzenlemesinin de kısa zamanda bitirilmesi talimatını veren Başkan Gürlesin, Aile Sağlığı Merkezinin ise vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verecek duruma getirilmesini istedi. İnceleme sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gürlesin’e vatandaşlar yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti. Vatandaşların isteklerini de dinleyen Başkan Gürlesin, mahalle de yaptıkları çalışmalar ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

 

“HER ALANDA YOĞUN ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

331 bin nüfus ve 68 mahalle ile Pamukkale İlçesinin 26 ilden daha büyük olduğuna vurgu yapan Başkan Gürlesin, “İlçemizde üst yapıdan yeşil alana, vatandaşlarımızın toplu kullanımında olan yapıların modernizasyonundan sosyal belediyeciliğe her alanda yoğun çalışmalar yürütmekteyiz. Amacımız dönemimizde ilçemizin tamamında ciddi bir değişim ve dönüşümü tamamlayarak eksiklikleri, ihtiyaçları gidermek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sosyal belediyecilikle her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle de ekiplerimizle yoğun tempoda çalışıyoruz. Belediyemizin kuruluşundan bugüne 30 aylık dönemde geldiğimiz nokta ortada. Geri kalan sürecimizde de bir bir yürütülen çalışmaları tamamlayarak, planladığımız çalışmaları hayata geçireceğiz. ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ sloganıyla yola çıkmıştık. İnşallah bu sözde yerini bulmaya başladı. 68 mahallemizde olduğu gibi Kocadere Mahallemizde de önemli çalışmaları başlattık. Vatandaşlarımızın güzel bir ortamda sağlık hizmeti alması için aile sağılığı merkezimizin tadilatını yapacağız. Ayrıca Kocadere Caminde onarım, çevre düzenleme ve çocuklarımız için oyun alanı olacak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ikisi de kısa zamanda bitecek. Çalışmalarımızın ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.