Koçsporfest Futbol Tenisi Maçları Sarayköy’de Gerçekleşecek

SPOR 09.05.2017 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Koçsporfest Futbol Tenisi Maçları Sarayköy’de Gerçekleşecek

14. Türkiye KoçSporFest Üniversite Spor Oyunları’nın futbol tenisi müsabakaları Sarayköy’de gerçekleşecek. Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği futbol tenisi 24 üniversitenin katılımıyla 150 müsabakada oynanacak.

14. Türkiye KoçSporFest Üniversite Spor Oyunları’nın futbol tenisi müsabakaları Sarayköy’de gerçekleşecek. Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği futbol tenisi 24 üniversitenin katılımıyla 150 müsabakada oynanacak.     Bu yıl Pamukkale Üniversitesi ev sahipliği ile gerçekleştirilen 14. Türkiye KoçSporFest Üniversite Spor Oyunları’nın ayak futbol müsabakaları Sarayköy’de gerçekleşecek. Denizli’de sadece ilçe olarak Sarayköy’de gerçekleşen Koçsporfest müsabakalarının ayak tenis turnuvaları ilçe halkı ile buluşacak.   Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği futbol tenisi turnuvaları 150 müsabakada oynanacak. 4 kategoride gerçekleşecek olan müsabakalara 24 üniversitesi katılacak.   Futbol Tenisi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Sunkur, Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu As Başkanı Serhat Deniz, Futbol Tenisi Gelişim Sorumlusu Oğuz Özer, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Cansever ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu Tesis Amiri Hanifi Esmer, yarın saat 10.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenecek olan maçlar öncesi Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.   Futbol Tenisi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Sunkur, futbol tenisi turnuvalarında göstermiş oldukları desteklerden dolayı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ederek plaket sundu.   Her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarının altını çizen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ İlçemizde böyle güzel turnuvaların olması bizleri mutlu ediyor. İlçemizde ilk kez oynanacak ayak tenisi müsabakaları öncesi bizlerde çok heyecanlıyız. Asıl böyle sporlarla bizleri buluşturduğunuz için bizler sizlere teşekkür ederiz. 5 gün boyunca sürecek olan maçlarda tüm sporcularımıza sizlerin aracılığı ile başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi.   Ardından Başkan Özbaş, ziyarette bulunan heyete Sarayköy Türküleri CD’sini ve Milli Mücadele’de Sarayköy Hatıralarım kitabını hediye etti. 
14. Türkiye KoçSporFest Üniversite Spor Oyunları’nın futbol tenisi müsabakaları Sarayköy’de gerçekleşecek. Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği futbol tenisi 24 üniversitenin katılımıyla 150 müsabakada oynanacak.

14. Türkiye KoçSporFest Üniversite Spor Oyunları’nın futbol tenisi müsabakaları Sarayköy’de gerçekleşecek. Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği futbol tenisi 24 üniversitenin katılımıyla 150 müsabakada oynanacak.  

 

Bu yıl Pamukkale Üniversitesi ev sahipliği ile gerçekleştirilen 14. Türkiye KoçSporFest Üniversite Spor Oyunları’nın ayak futbol müsabakaları Sarayköy’de gerçekleşecek. Denizli’de sadece ilçe olarak Sarayköy’de gerçekleşen Koçsporfest müsabakalarının ayak tenis turnuvaları ilçe halkı ile buluşacak.

 

Sarayköy Belediyesi’nin destek verdiği futbol tenisi turnuvaları 150 müsabakada oynanacak. 4 kategoride gerçekleşecek olan müsabakalara 24 üniversitesi katılacak.

 

Futbol Tenisi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Sunkur, Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu As Başkanı Serhat Deniz, Futbol Tenisi Gelişim Sorumlusu Oğuz Özer, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Cansever ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu Tesis Amiri Hanifi Esmer, yarın saat 10.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenecek olan maçlar öncesi Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Futbol Tenisi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Sunkur, futbol tenisi turnuvalarında göstermiş oldukları desteklerden dolayı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ederek plaket sundu.

 

Her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarının altını çizen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ İlçemizde böyle güzel turnuvaların olması bizleri mutlu ediyor. İlçemizde ilk kez oynanacak ayak tenisi müsabakaları öncesi bizlerde çok heyecanlıyız. Asıl böyle sporlarla bizleri buluşturduğunuz için bizler sizlere teşekkür ederiz. 5 gün boyunca sürecek olan maçlarda tüm sporcularımıza sizlerin aracılığı ile başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi.

 

Ardından Başkan Özbaş, ziyarette bulunan heyete Sarayköy Türküleri CD’sini ve Milli Mücadele’de Sarayköy Hatıralarım kitabını hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.