KOM ekiplerinden kaçakçılara yönelik operasyon

ASAYİŞ 07.09.2020 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

KOM ekiplerinden kaçakçılara yönelik operasyon

Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde, tütün ve tütün mamulleri ile Emtia kaçakçılarına yönelik 4 ayrı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı.   KOM ekipleri tarafından düzenlenen 4 ayrı tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı operasyonlarında, tütüncü olarak bilinen işyerlerinde ve şüpheli araçlarda yapılan denetimlerde 6 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkından kaçakçılıkla Mücadele kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.   Yapılan operasyonlarda, 5 bin 760 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 77 adet kaçak cep telefonu aksesuarı (şarj cihazı, usb kablo), 231 adet cinsel içerikli ürün, 4 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.  

Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde, tütün ve tütün mamulleri ile Emtia kaçakçılarına yönelik 4 ayrı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı.

 

KOM ekipleri tarafından düzenlenen 4 ayrı tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı operasyonlarında, tütüncü olarak bilinen işyerlerinde ve şüpheli araçlarda yapılan denetimlerde 6 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkından kaçakçılıkla Mücadele kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

 

Yapılan operasyonlarda, 5 bin 760 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 77 adet kaçak cep telefonu aksesuarı (şarj cihazı, usb kablo), 231 adet cinsel içerikli ürün, 4 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.