Kombine bilet satışları Pazar günüde devam edecek!

SPOR 20.07.2019 - 18:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kombine bilet satışları Pazar günüde devam edecek!

Yukatel Denizlispor’dan yapılan son dakika açıklaması ile Yukatel Denizlispor- Galatasaray maçı öncesi kombine bilet satışlarına yoğun talep nedeniyle, taraftarların biletlerini alabilmesi için gişeler Pazar günü belirlenen saatler arasında açık olacağı bildirildi.   Süper Lig fikstür çekiminin ardından Süper Lig takımlarının ilk karşılaşmaları belli oldu. Karşılaşmaların netleşmesi ile birlikte kombine satışlarında da artış yaşanmaya başlandı. PASSO şirketi tarafından yapılan Yukatel Denizlispor kombine satışlarında da yoğunluk oluştu ve kombine almak isteyen taraftarlar uzun süre sıra beklemeye başladı.   Taraftarların kombine biletlerini daha rahat alması ve daha kısa süre sıra beklemesi iççin PASSO Şirketi Denizli gişesi 21 Temmuz Pazar günü de 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak ve vatandaşlara hizmet verecek. 

Yukatel Denizlispor’dan yapılan son dakika açıklaması ile Yukatel Denizlispor- Galatasaray maçı öncesi kombine bilet satışlarına yoğun talep nedeniyle, taraftarların biletlerini alabilmesi için gişeler Pazar günü belirlenen saatler arasında açık olacağı bildirildi.

 

Süper Lig fikstür çekiminin ardından Süper Lig takımlarının ilk karşılaşmaları belli oldu. Karşılaşmaların netleşmesi ile birlikte kombine satışlarında da artış yaşanmaya başlandı. PASSO şirketi tarafından yapılan Yukatel Denizlispor kombine satışlarında da yoğunluk oluştu ve kombine almak isteyen taraftarlar uzun süre sıra beklemeye başladı.

 

Taraftarların kombine biletlerini daha rahat alması ve daha kısa süre sıra beklemesi iççin PASSO Şirketi Denizli gişesi 21 Temmuz Pazar günü de 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak ve vatandaşlara hizmet verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.