Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu

ASAYİŞ 28.02.2021 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kısıtlamaya rağmen otomobil ile dolaşmaya çıkan 3 gencin içinde bulunduğu otomobil su kanalına düştü. Kazada 3 kişi yaralandı.   Kaza, Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Yılmaz idaresindeki 07 AJF 281 plakalı otomobili ile seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, tel örgü ve ağaçları aşarak su kanalına düştü.   Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin merdiven yardımı ile indiği sulama kanalında araç içerisinde bulunan sürücü Fatih Yılmaz ile yolcu olarak otomobilde bulunan Ahmet Yılmaz ve Semanur Bayandır çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu 3 yaralı Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kısıtlamaya rağmen otomobil ile dolaşmaya çıkan 3 gencin içinde bulunduğu otomobil su kanalına düştü. Kazada 3 kişi yaralandı.

 

Kaza, Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Yılmaz idaresindeki 07 AJF 281 plakalı otomobili ile seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, tel örgü ve ağaçları aşarak su kanalına düştü.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin merdiven yardımı ile indiği sulama kanalında araç içerisinde bulunan sürücü Fatih Yılmaz ile yolcu olarak otomobilde bulunan Ahmet Yılmaz ve Semanur Bayandır çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu 3 yaralı Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.