Kontrollü kaybeden otomobil tarlaya uçtu: 3 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2020 - 08:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kontrollü kaybeden otomobil tarlaya uçtu: 3 yaralı

İHA- Muğla-Denizli Karayolu Yaraş Mevkiinde meydana gelen kazada araç tarla uçtu. Kazada üç kişi hafif yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Muğla’dan Denizli’ye hareket halinde olan Hasan Hüseyin Demirhan yönetimindeki 20 BB 229 plakalı araç Yaraş Mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje çarptı. Aracını mıcıra kaptıran sürücü yoldan çıkarak takla atarak tarlaya uçtu.   Kazada araç sürücü Hasan Hüseyin Demirhan ile birlikte araçta olan iki kişi olmak üzere toplam üç kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından kazazedeler hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

İHA- Muğla-Denizli Karayolu Yaraş Mevkiinde meydana gelen kazada araç tarla uçtu. Kazada üç kişi hafif yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Muğla’dan Denizli’ye hareket halinde olan Hasan Hüseyin Demirhan yönetimindeki 20 BB 229 plakalı araç Yaraş Mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje çarptı. Aracını mıcıra kaptıran sürücü yoldan çıkarak takla atarak tarlaya uçtu.

 


Kazada araç sürücü Hasan Hüseyin Demirhan ile birlikte araçta olan iki kişi olmak üzere toplam üç kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından kazazedeler hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.