Kopan parmaklar için Denizli’den İzmir’e sevk edildi

ASAYİŞ 09.12.2019 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kopan parmaklar için Denizli’den İzmir’e sevk edildi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meslek lisesinde okuyan genç öğrenci, staj gördüğü işyerinde geçirdiği iş kazası sonrası az kalsın iki parmağını kaybediyordu. İddiaya göre, Acıpayam İlçesi, Yazır Mahallesi’nde ikamet eden ve Acıpayam İlçesindeki bir meslek lisesinde okuyan 17 yaşındaki Furkan Doğan, staj gördüğü işyerine gitti. Burada çalışırken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki parmağını çalıştığı makineye kaptırdı. Makine genç öğrencinin iki parmağını kopardı. İşyerinde bulunan mesai arkadaşları hemen genç öğrencinin yardımına koştu. Sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan genç öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Genç öğrencinin eli ve kopan parmakları hemen steril bir ortamda korunmaya başlandı. Ameliyatın zorlu olması ve kopan parmakların yerine dikilmesi için vakit kaybetmeden genç öğrencinin İzmir’de bulunan bir özel hastaneye gitmesi gerektiği kararı verildi. Durum ailesine bildirildi. İnşaat işçisi olan baba Ramazan Doğan, işini gücünü bırakarak oğlu ile birlikte İzmir’e sevk edildi. Burada ameliyata alınan genç öğrenci Furkan Doğan, başarılı bir operasyon geçirdi ve kopan iki parmağı başarılı bir şekilde yerine dikildi. Müşade altına alınan genç öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu ve daha da iyiye gittiği haberi ile Acıpayam İlçesinde bulunan başta ailesi, okul arkadaşları ve iş arkadaşları büyük sevinç yaşadı. Maddi sıkıntılara rağmen oğlunu hiç yalnız bırakmayan baba Ramazan Doğan’ın büyük fedakarlık göstermesi ise herkes tarafından takdir ile karşılandı. 17 yaşındaki genç öğrencinin kısa bir süre içerisinde taburcu olarak Denizli’ye geleceği ve geri kalan tedavisinin Acıpayam İlçesinde devam edileceği öğrenildi.   Kaynak: Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meslek lisesinde okuyan genç öğrenci, staj gördüğü işyerinde geçirdiği iş kazası sonrası az kalsın iki parmağını kaybediyordu.



İddiaya göre, Acıpayam İlçesi, Yazır Mahallesi’nde ikamet eden ve Acıpayam İlçesindeki bir meslek lisesinde okuyan 17 yaşındaki Furkan Doğan, staj gördüğü işyerine gitti. Burada çalışırken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki parmağını çalıştığı makineye kaptırdı. Makine genç öğrencinin iki parmağını kopardı. İşyerinde bulunan mesai arkadaşları hemen genç öğrencinin yardımına koştu. Sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan genç öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Genç öğrencinin eli ve kopan parmakları hemen steril bir ortamda korunmaya başlandı.



Ameliyatın zorlu olması ve kopan parmakların yerine dikilmesi için vakit kaybetmeden genç öğrencinin İzmir’de bulunan bir özel hastaneye gitmesi gerektiği kararı verildi. Durum ailesine bildirildi. İnşaat işçisi olan baba Ramazan Doğan, işini gücünü bırakarak oğlu ile birlikte İzmir’e sevk edildi.



Burada ameliyata alınan genç öğrenci Furkan Doğan, başarılı bir operasyon geçirdi ve kopan iki parmağı başarılı bir şekilde yerine dikildi. Müşade altına alınan genç öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu ve daha da iyiye gittiği haberi ile Acıpayam İlçesinde bulunan başta ailesi, okul arkadaşları ve iş arkadaşları büyük sevinç yaşadı.



Maddi sıkıntılara rağmen oğlunu hiç yalnız bırakmayan baba Ramazan Doğan’ın büyük fedakarlık göstermesi ise herkes tarafından takdir ile karşılandı. 17 yaşındaki genç öğrencinin kısa bir süre içerisinde taburcu olarak Denizli’ye geleceği ve geri kalan tedavisinin Acıpayam İlçesinde devam edileceği öğrenildi.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.