Köpek yavrularını çuvala koyup ölüme terk ettiler

ASAYİŞ 23.07.2019 - 08:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Köpek yavrularını çuvala koyup ölüme terk ettiler

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir çuval içine konulan 4 köpek yavrusu ölüme terk edildi. Çuvala hapsolan dört köpekten biri telef olurken diğer 3 köpek yavrusua ölmek üzereyken kurtarıldı.   Çameli'de kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, ağzı bağlı halde bırakılan çuvalın içinde bulunan 4 köpek yavrusundan biri hayatını kaybederken diğerleri havasızlıktan ölmek üzere bulundu.   Çameli ilçesi Çöplük mevkiinde ormanlık alanda gezen eski avcılar derneği başkanı Abbas Akyol, bölgede bir çuval fark etti. İçinde bir şeylerin hareket ettiğini gören Akyol, yaklaşarak içinde ne olduğuna baktı. Çuvalı bıçakla keserek açan Akyol, adeta dehşete kapıldı. Açtığı çuvalın içinden biri ölü halde diğerleri de havasızlıktan ölmek üzere olan üç köpekle karşılaştı. Köpeklerin nefes aldığını fark eden Akyol, yaşadığını görünce köpekleri çuvaldan çıkardı.     Eski başkan Akyol, havasızlıktan ölmek üzereyken bulduğu köpeklere su ve yiyecek verdikten sonra korunaklı bir yere götürdü. Evinin yakınında barınak yapıp baktığı köpeklerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sahiplenecek bir hayvansever arandığı belirtildi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir çuval içine konulan 4 köpek yavrusu ölüme terk edildi. Çuvala hapsolan dört köpekten biri telef olurken diğer 3 köpek yavrusua ölmek üzereyken kurtarıldı.

 

Çameli'de kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, ağzı bağlı halde bırakılan çuvalın içinde bulunan 4 köpek yavrusundan biri hayatını kaybederken diğerleri havasızlıktan ölmek üzere bulundu.

 

Çameli ilçesi Çöplük mevkiinde ormanlık alanda gezen eski avcılar derneği başkanı Abbas Akyol, bölgede bir çuval fark etti. İçinde bir şeylerin hareket ettiğini gören Akyol, yaklaşarak içinde ne olduğuna baktı. Çuvalı bıçakla keserek açan Akyol, adeta dehşete kapıldı. Açtığı çuvalın içinden biri ölü halde diğerleri de havasızlıktan ölmek üzere olan üç köpekle karşılaştı. Köpeklerin nefes aldığını fark eden Akyol, yaşadığını görünce köpekleri çuvaldan çıkardı.

 

 

Eski başkan Akyol, havasızlıktan ölmek üzereyken bulduğu köpeklere su ve yiyecek verdikten sonra korunaklı bir yere götürdü. Evinin yakınında barınak yapıp baktığı köpeklerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sahiplenecek bir hayvansever arandığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.