“Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir”

GÜNDEM 25.03.2020 - 22:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

“Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir”

Tüm Dünya’ya yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Ülkemizde her alanda tedbirler alınıyor.   Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, Tarım Ve Orman Bakanlığı talimatları doğrultusunda İl/İlçe Müdürlükleri'nde görevli gıda kontrol görevlilerincece, tüketicilerin korunması ve gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan gıda denetimleri artarak devam ediyor.     Ayrıca İl Müdürlüğü'nce tüketicileri ve işletmecileri bilgilendirmek için hazırlanan,“Gıda İşletmelerinde Kononavirüsten Korunmak İçin 10 Altın Kural” başlıklı afişler dağıtılmaktadır.Söz konusu afişlerde virüsten korunmak ve virüsün yayılmasını engellemek için gıda işletmelerinde gerekli olan temel önlemler yer alıyor.     Gıda denetimlerinde özellikle işletme hijyeni ve personel hijyeni kontrol ediliyor.     Ekmek fırınları denetimlerine İl Müdürü Yılmaz Erkaya da katılarak, bu denetimlerle işletmeciler ve çalışan personel bilgilendirildi.     Halkın, kamu kurum ve kuruluşlarınca belirtilen tüm tedbirlere uyması hastalığın yayılmasının durması ve hayatın normale dönmesi açısından büyük önem arz ettiği açıklandı. “Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.” açıklaması yapıldı  

Tüm Dünya’ya yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Ülkemizde her alanda tedbirler alınıyor.

 

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, Tarım Ve Orman Bakanlığı talimatları doğrultusunda İl/İlçe Müdürlükleri'nde görevli gıda kontrol görevlilerincece, tüketicilerin korunması ve gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan gıda denetimleri artarak devam ediyor.

 

 

Ayrıca İl Müdürlüğü'nce tüketicileri ve işletmecileri bilgilendirmek için hazırlanan,“Gıda İşletmelerinde Kononavirüsten Korunmak İçin 10 Altın Kural” başlıklı afişler dağıtılmaktadır.Söz konusu afişlerde virüsten korunmak ve virüsün yayılmasını engellemek için gıda işletmelerinde gerekli olan temel önlemler yer alıyor.

 

 

Gıda denetimlerinde özellikle işletme hijyeni ve personel hijyeni kontrol ediliyor.

 

 

Ekmek fırınları denetimlerine İl Müdürü Yılmaz Erkaya da katılarak, bu denetimlerle işletmeciler ve çalışan personel bilgilendirildi.

 

 

Halkın, kamu kurum ve kuruluşlarınca belirtilen tüm tedbirlere uyması hastalığın yayılmasının durması ve hayatın normale dönmesi açısından büyük önem arz ettiği açıklandı. “Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.” açıklaması yapıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.