Koronavirüs yoğunluk haritaları güncellendi: İşte 15 şehrin haritası

GÜNDEM 20.05.2020 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Koronavirüs yoğunluk haritaları güncellendi: İşte 15 şehrin haritası

Geçtiğimiz haftalarda uygulanan sokağa çıkma yasağı koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında bu hafta da devam ediyor. Dört günlük yasak ile birlikte 15 ilde koronavirüs yoğunluk haritası nasıl değişti. İşte 15 şehirdeki son koronavirüs haritası.   Denizli dahil 15 ilde güncellenen korona haritasında, mavi alanlar düşük riskli koronavirüs salgın bölgesi olarak belirtilirken, kırmızı alanlar ise yüksek riskli koronavirüs alanları olarak ifade ediliyor.    Denizli koronavirüs yoğunluk haritası.   Ankara koronavirüs yoğunluk haritası.   Balıkesir koronavirüs yoğunluk haritası.   Bursa koronavirüs yoğunluk haritası.   Eskişehir koronavirüs yoğunluk haritası.   Gaziantep koronavirüs yoğunluk haritası.   İstanbul koronavirüs yoğunluk haritası.   İstanbul koronavirüs yoğunluk haritası.   İzmir koronavirüs yoğunluk haritası.   Kayseri koronavirüs yoğunluk haritası.   Konya koronavirüs yoğunluk haritası.   Manisa koronavirüs yoğunluk haritası.   Sakarya koronavirüs yoğunluk haritası.   Samsun koronavirüs yoğunluk haritası.   Van koronavirüs yoğunluk haritası.   Zonguldak koronavirüs yoğunluk haritası.  

Geçtiğimiz haftalarda uygulanan sokağa çıkma yasağı koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında bu hafta da devam ediyor. Dört günlük yasak ile birlikte 15 ilde koronavirüs yoğunluk haritası nasıl değişti. İşte 15 şehirdeki son koronavirüs haritası.

 

Denizli dahil 15 ilde güncellenen korona haritasında, mavi alanlar düşük riskli koronavirüs salgın bölgesi olarak belirtilirken, kırmızı alanlar ise yüksek riskli koronavirüs alanları olarak ifade ediliyor. 

 

Denizli koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Ankara koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Balıkesir koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Bursa koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Eskişehir koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Gaziantep koronavirüs yoğunluk haritası.

 

İstanbul koronavirüs yoğunluk haritası.

 

İstanbul koronavirüs yoğunluk haritası.

 

İzmir koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Kayseri koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Konya koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Manisa koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Sakarya koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Samsun koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Van koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Zonguldak koronavirüs yoğunluk haritası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.