Korucuk'ta trafik kazası: 3 yaralı

ASAYİŞ 18.07.2018 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Korucuk'ta trafik kazası: 3 yaralı

Denizli’de  tek taraflı meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden araç yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araçta bulunan 3 kişi itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı.   Kaza; Bugün saat 14.00 sularında Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre; virajız hızlı giren 20 ACH 13 plakalı aracın sürücüsü aracın kontrolünü kaybetti. Savrulan araç yolun kenarındaki  beton direği yıktıktan sonra tarlaya ters bir şekilde düştü. Kazayı gören çevredeki sürücüler ve vatandaşlar, araç içinde bulunan kişilere yardıma koştu. Aracın içinde bulunan 3 kişinin sıkıştığını gören vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.   Olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araç içinde bulunan 3 yaralı vatandaşı sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’de  tek taraflı meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden araç yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araçta bulunan 3 kişi itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı.

 

Kaza; Bugün saat 14.00 sularında Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre; virajız hızlı giren 20 ACH 13 plakalı aracın sürücüsü aracın kontrolünü kaybetti. Savrulan araç yolun kenarındaki  beton direği yıktıktan sonra tarlaya ters bir şekilde düştü. Kazayı gören çevredeki sürücüler ve vatandaşlar, araç içinde bulunan kişilere yardıma koştu. Aracın içinde bulunan 3 kişinin sıkıştığını gören vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araç içinde bulunan 3 yaralı vatandaşı sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.