Küçük çocuk teknede sıkıştı kaldı

GÜNDEM 26.02.2017 - 22:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Küçük çocuk teknede sıkıştı kaldı

Denizli Çivril ilçesi Gökgöl mahallesin de meydana gelen gölde ki kaza hafif yaralı olarak atlatıldı.

Denizli Çivril ilçesi Gökgöl mahallesin de öğle saatlerinde havanın iyi olmasından dolayı gezintiye çıkmak için gittikleri gölde tekneye bindikten sonra teknenin motoruna ayağını sıkıştıran küçük çocuk hafif yaralı olarak atlattı. Çivril ilçesi itfaiye ekiplerine haber verilen olay, itfaiye erlerinin uzun müdaleler sonucun da  çok dikkatli bir şekilde teknede ayağı sıkışan çocuğu kurtardılar.Küçük çocuk sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Denizli Çivril ilçesi Gökgöl mahallesin de meydana gelen gölde ki kaza hafif yaralı olarak atlatıldı.

Denizli Çivril ilçesi Gökgöl mahallesin de öğle saatlerinde havanın iyi olmasından dolayı gezintiye çıkmak için gittikleri gölde tekneye bindikten sonra teknenin motoruna ayağını sıkıştıran küçük çocuk hafif yaralı olarak atlattı.

Çivril ilçesi itfaiye ekiplerine haber verilen olay, itfaiye erlerinin uzun müdaleler sonucun da  çok dikkatli bir şekilde teknede ayağı sıkışan çocuğu kurtardılar.Küçük çocuk sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.