Küçük Ömer'in hayali gerçek oldu

YAŞAM 17.12.2016 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Küçük Ömer'in hayali gerçek oldu

denizli haber / denizli 20 haber / Küçük Ömer'in hayali gerçek oldu

Denizli'de yaşayan 7 yaşında engelli Ömer Aktaş isimli çocuğa, hediye edilen tekerlikli sandalye ona büyük sevinç yaşattı. Küçük Ömer hediye edilen sandalye nedeniyle sevinçten gece 03.30'a kadar uyumadı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri, küçük Ömer'e elini uzattı. 7 yaşında yüzde 98 konuşma, yürüme,yutma,yeme içme engeli bulunduğu belirtilen Ömer Aktaş'ın hayali gerçekleştirildi. Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız ve ekipler, ailenin evine giderek küçük Ömer'e tekerlekli sandalyeyi hediye etti.Tekerlekli sandalyeyi gören Ömer, mutluluğunu arabasına binerek gösterdi.   Oğlu Ömer'e hediye edilen sandalye nedeniyle konuşan baba Saffet Aktaş;  Bugün Ömer'ime 2016 model engelli arabası hediye geldi. Ömer sevincinden bu gece 03.30 da yattı. Bize bu sevinci yaşatan başta sayın Osman Zolan'a, Erdal Işık'a ve Selma Yıldız hanımefendi olmak üzere sebep olan herkese çok çok teşekkür ederim.  Allah razı olsun" dedi.   Sevgi Eli sorumlu Müdür Selma Yıldız,"7 yaşında yüzde 98 Konuşma,Yürüme,Yutma,Yeme İçme engeli bulunan Ömer Aktaş yavrumuzun, tekerlekli sandalye hayalini gerçeğe dönüştürmemin mutluluğunu yaşadık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim" dedi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Küçük Ömer'in hayali gerçek oldu

Denizli'de yaşayan 7 yaşında engelli Ömer Aktaş isimli çocuğa, hediye edilen tekerlikli sandalye ona büyük sevinç yaşattı. Küçük Ömer hediye edilen sandalye nedeniyle sevinçten gece 03.30'a kadar uyumadı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri, küçük Ömer'e elini uzattı. 7 yaşında yüzde 98 konuşma, yürüme,yutma,yeme içme engeli bulunduğu belirtilen Ömer Aktaş'ın hayali gerçekleştirildi. Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız ve ekipler, ailenin evine giderek küçük Ömer'e tekerlekli sandalyeyi hediye etti.Tekerlekli sandalyeyi gören Ömer, mutluluğunu arabasına binerek gösterdi.

 

Oğlu Ömer'e hediye edilen sandalye nedeniyle konuşan baba Saffet Aktaş;  Bugün Ömer'ime 2016 model engelli arabası hediye geldi. Ömer sevincinden bu gece 03.30 da yattı. Bize bu sevinci yaşatan başta sayın Osman Zolan'a, Erdal Işık'a ve Selma Yıldız hanımefendi olmak üzere sebep olan herkese çok çok teşekkür ederim.  Allah razı olsun" dedi.

 

Sevgi Eli sorumlu Müdür Selma Yıldız,"7 yaşında yüzde 98 Konuşma,Yürüme,Yutma,Yeme İçme engeli bulunan Ömer Aktaş yavrumuzun, tekerlekli sandalye hayalini gerçeğe dönüştürmemin mutluluğunu yaşadık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.