Kudüs ve Mescid-i Aksa kitaplarla aydınlatıyor

KÜLTÜR 31.08.2018 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kudüs ve Mescid-i Aksa kitaplarla aydınlatıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı Cuma namazı çıkışı Delikliçınar Yeni Camii önüne stant açarak, Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı anlatan kitapçıkların dağıtımını gerçekleştirdi.   Konu hakkında bir açıklama yapan Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Ecdadımız Kudüs’ü Mescid-i Aksamızı bir Peygamber emaneti olarak muhafaza etmiş koruyup kollamıştır. Bizler Müslümanlar olarak bu emanete iyi sahip çıkmalıyız. Kudüs’e uzanan kirli ve kanlı elleri yok etmeliyiz. Çünkü Kudüs’e uzanan el İstanbul’a, Mekke’ye, Denizli’ye, Şam’a, Bağdat’a, Bosna’ya, Kırım’a… Uzanan eldir. Kudüs İslam davasıdır. Bir Müslümanın Kudüs davası vardır.      Bugünkü gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmadaki amacımız toplumumuzda Kudüs ve Mescid-i Aksa bilincinin oluşmasını sağlamaktır. Bizler bu konuda toplumumuzu doğru şekilde aydınlatmaya devam edeceğiz. Derdimiz Kudüs’e sevdalı bir toplumun oluşmasıdır.    

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı Cuma namazı çıkışı Delikliçınar Yeni Camii önüne stant açarak, Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı anlatan kitapçıkların dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Denizli AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Ecdadımız Kudüs’ü Mescid-i Aksamızı bir Peygamber emaneti olarak muhafaza etmiş koruyup kollamıştır. Bizler Müslümanlar olarak bu emanete iyi sahip çıkmalıyız. Kudüs’e uzanan kirli ve kanlı elleri yok etmeliyiz. Çünkü Kudüs’e uzanan el İstanbul’a, Mekke’ye, Denizli’ye, Şam’a, Bağdat’a, Bosna’ya, Kırım’a… Uzanan eldir. Kudüs İslam davasıdır. Bir Müslümanın Kudüs davası vardır.

 

 

 Bugünkü gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmadaki amacımız toplumumuzda Kudüs ve Mescid-i Aksa bilincinin oluşmasını sağlamaktır. Bizler bu konuda toplumumuzu doğru şekilde aydınlatmaya devam edeceğiz. Derdimiz Kudüs’e sevdalı bir toplumun oluşmasıdır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.