Kulübe Gelen Bağışlar Kamuoyu ile Paylaşılacak

SPOR 15.11.2018 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kulübe Gelen Bağışlar Kamuoyu ile Paylaşılacak

Denizlispor Kulübü'nün mali açıdan şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen Başkan Ali Çetin’in isteği üzerine hazırlanan bağış tabloları Denizlispor resmi web sitesinden yayınlanmaya başladı.   Denizlispor Kulübü adına toplanan ve kulübe gönüllü olarak yapılan bağışlar bugünden itibaren www.denizlispor.org.tr adresinde mali tablo menüsü altında görülebilecek. Haftalık olarak güncellenecek listede miktar ayırt etmeksizin tüm bağışlar yayınlanacak.   Kulübe yapılan tüm bağışlardan kamuoyunun bilgisinin olacağını belirten Başkan Ali Çetin, “Biz bir adım attık. Artık bu kulüpte gizli bir şey kalmayacak. Önümüzdeki süreçte yeni formüller bularak bu anlayışın benimsenmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Denizlispor Kulübü'nün mali açıdan şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen Başkan Ali Çetin’in isteği üzerine hazırlanan bağış tabloları Denizlispor resmi web sitesinden yayınlanmaya başladı.

 

Denizlispor Kulübü adına toplanan ve kulübe gönüllü olarak yapılan bağışlar bugünden itibaren www.denizlispor.org.tr adresinde mali tablo menüsü altında görülebilecek. Haftalık olarak güncellenecek listede miktar ayırt etmeksizin tüm bağışlar yayınlanacak.

 

Kulübe yapılan tüm bağışlardan kamuoyunun bilgisinin olacağını belirten Başkan Ali Çetin, “Biz bir adım attık. Artık bu kulüpte gizli bir şey kalmayacak. Önümüzdeki süreçte yeni formüller bularak bu anlayışın benimsenmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.