Kum yüklü Tır devrildi

DENİZLİ 06.01.2017 - 15:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kum yüklü Tır devrildi

Denizli-Antalya Karayolu'nda kum yüklü tır damperinin açılması sonucu kontörlünü kaybederek kaza yaptı.

Denizli-Antalya Karayolu'nda kum yüklü tır damperinin açılması sonucu kontörlünü kaybederek kaza yaptı.   Edinilen bilgiye göre bugün saat 15.30'da Denizli Antalya yolu Karataş kavşağı hizasında meydana gelen kazada 48 M 4668 plakalı kum yüklü bir Tır,hava şartlarının da etkisiyle devrildiği belirtildi. Antalya yönünden, Denizli istikametine devam eden Tır'ın bir anda damperi açıldı ve şiddetli rüzgarın etkisi ile yan yattı. TIR’ın içerisinde bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücüde kazayı gören vatandaşlar tarafından TIR’ın içerisinden çıkartıldı. Kazayla birlikte Acıpayam-Denizli istikametine kısa süreliğine araç trafiğine kapanırken, kazada yaralanan sürücüde olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli-Antalya Karayolu'nda kum yüklü tır damperinin açılması sonucu kontörlünü kaybederek kaza yaptı.

Denizli-Antalya Karayolu'nda kum yüklü tır damperinin açılması sonucu kontörlünü kaybederek kaza yaptı.

 

Edinilen bilgiye göre bugün saat 15.30'da Denizli Antalya yolu Karataş kavşağı hizasında meydana gelen kazada 48 M 4668 plakalı kum yüklü bir Tır,hava şartlarının da etkisiyle devrildiği belirtildi. Antalya yönünden, Denizli istikametine devam eden Tır'ın bir anda damperi açıldı ve şiddetli rüzgarın etkisi ile yan yattı.

TIR’ın içerisinde bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücüde kazayı gören vatandaşlar tarafından TIR’ın içerisinden çıkartıldı. Kazayla birlikte Acıpayam-Denizli istikametine kısa süreliğine araç trafiğine kapanırken, kazada yaralanan sürücüde olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.