Kur'an bülbülleri ödüllerini babalarının elinden aldı

DENİZLİ 18.08.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kur'an bülbülleri ödüllerini babalarının elinden aldı

Denizli ili Merkezefendi Müftülüğüne bağlı Eskihisar Merkez Camii'nde yaz Kur'an Kursu kapanış programı ve hatim duası yapıldı.

Program örgencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile başladı.Daha sonra öğrencilerin yapmış oldukları hatmin duası yapıldı. Duada vatanımız milletimiz ve İslam alemi içinde ayrıca dua edildi   Kursta dereceye giren öğrencilere ödüllerini babaları taktım etti.Programda konuşan İmam Hatip İsmail Özütemiz, önce yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür etti. "Yaz kursu bitti ama öğrencilerimiz camiye gelmeye devam edecek ve biz öğrencilerimizle ilgileneceğiz dedi. Onların Kur'an-ı  Kerimi sadece yazın değil, bir ömür gönüllerine yazdıracağız. Ödülü sadece öğrencilerimiz değil aileleri de hak etti. Koordineli olarak çalışarak örgencilerimize yardımcı oldular ve başarı da büyük pay sahibi onlardır. Ondan dolayı ödülü babalarının elinden almalarını istiyorum" dedi.   En çok camiye gelen ve yaz kursunda en başarılı öğrenciler ödüllerini babalarının elinden aldılar. Program; Yatsı namazı, çeşitli ikramlar ve tüm öğrencilere çeşitli ödüller ve başarı belgeleri verilmesi ile sona erdi.
Denizli ili Merkezefendi Müftülüğüne bağlı Eskihisar Merkez Camii'nde yaz Kur'an Kursu kapanış programı ve hatim duası yapıldı.

Program örgencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile başladı.Daha sonra öğrencilerin yapmış oldukları hatmin duası yapıldı. Duada vatanımız milletimiz ve İslam alemi içinde ayrıca dua edildi

 

Kursta dereceye giren öğrencilere ödüllerini babaları taktım etti.Programda konuşan İmam Hatip İsmail Özütemiz, önce yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür etti. "Yaz kursu bitti ama öğrencilerimiz camiye gelmeye devam edecek ve biz öğrencilerimizle ilgileneceğiz dedi. Onların Kur'an-ı  Kerimi sadece yazın değil, bir ömür gönüllerine yazdıracağız. Ödülü sadece öğrencilerimiz değil aileleri de hak etti. Koordineli olarak çalışarak örgencilerimize yardımcı oldular ve başarı da büyük pay sahibi onlardır. Ondan dolayı ödülü babalarının elinden almalarını istiyorum" dedi.

 

En çok camiye gelen ve yaz kursunda en başarılı öğrenciler ödüllerini babalarının elinden aldılar. Program; Yatsı namazı, çeşitli ikramlar ve tüm öğrencilere çeşitli ödüller ve başarı belgeleri verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.