Kur'an Kursu kadın öğrencileri mezarlığı ağaçlandırdı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kur'an Kursu kadın öğrencileri mezarlığı ağaçlandırdı

Denizli'nin Çivril ilçesinde, Kur'an Kursuna giden kadınlar, mezarlığı ağaçlandırdı. Çivril ilçesi Ömerli mahallesinde Kur’an Kursuna giden 30 kadın, mahalle kabristanlığına 80 adet çam ağacı dikti. Etrafı çit ile çevrilen mezarlığa 80 çam fidanı diken kadınlar, fidan bulmaları halinde mezarlığın etrafına tamamen çiçek ve ağaç dikmek istediklerini belirtti. Ağaç dikmekten mutluluk duyduklarını belirten kadınlar, “Mezarlığın etrafına çam ağacı diktik ama çok yetersiz kaldı eğer daha fazla ağaç fidanımız olsa ve farklı çiçekler olsa mezarlığımızı güzelleştirmek istiyoruz” dedi.   Mahalle mezarlığının temizlenmesinden sonra kabristanlığı ağaçlandırmak istediklerini ifade eden Ömerli Mahallesi Muhtarı Göker Yılmaz, “Mezarlığımızın bakımı için istek ve taleplerimiz oldu. Taleplerimize cevap verilmesinin ardından mezarlığımızı tel ile çevrilmesine ve kapı takılmasına destek olundu. Bizde mezarlığımızın daha yeşil ve güzel görünmesi için Kur’an kursuna giden kadınlar ile birlikte çam fidanı tedarik ederek elimizden geldiğince mezarlığımızı yeşillendirmeye çalıştık” dedi. Kur’an Kursu öğrencilerinden Ümmühan Yılmaz’da Kuran Kursunda öğretici hocanın ağaç dikmek ve Peygamberimiz (SAV) ağaca verdiği önemi öğrendikten sonra kursa gelen 30 kadın ile muhtarın ağaçlandırma çalışmasına yardımcı olduklarını belirterek, “Hocamız bize ağaç dikmenin fazilet ve önemini anlattı, biz de buraya ağaç dikmeye geldik. Mezarlığımızın etrafı tel ile kapatıldı, biz de telin kenarına çam ağaçları diktik.”  

Denizli'nin Çivril ilçesinde, Kur'an Kursuna giden kadınlar, mezarlığı ağaçlandırdı.


Çivril ilçesi Ömerli mahallesinde Kur’an Kursuna giden 30 kadın, mahalle kabristanlığına 80 adet çam ağacı dikti. Etrafı çit ile çevrilen mezarlığa 80 çam fidanı diken kadınlar, fidan bulmaları halinde mezarlığın etrafına tamamen çiçek ve ağaç dikmek istediklerini belirtti. Ağaç dikmekten mutluluk duyduklarını belirten kadınlar, “Mezarlığın etrafına çam ağacı diktik ama çok yetersiz kaldı eğer daha fazla ağaç fidanımız olsa ve farklı çiçekler olsa mezarlığımızı güzelleştirmek istiyoruz” dedi.

 


Mahalle mezarlığının temizlenmesinden sonra kabristanlığı ağaçlandırmak istediklerini ifade eden Ömerli Mahallesi Muhtarı Göker Yılmaz, “Mezarlığımızın bakımı için istek ve taleplerimiz oldu. Taleplerimize cevap verilmesinin ardından mezarlığımızı tel ile çevrilmesine ve kapı takılmasına destek olundu. Bizde mezarlığımızın daha yeşil ve güzel görünmesi için Kur’an kursuna giden kadınlar ile birlikte çam fidanı tedarik ederek elimizden geldiğince mezarlığımızı yeşillendirmeye çalıştık” dedi.
Kur’an Kursu öğrencilerinden Ümmühan Yılmaz’da Kuran Kursunda öğretici hocanın ağaç dikmek ve Peygamberimiz (SAV) ağaca verdiği önemi öğrendikten sonra kursa gelen 30 kadın ile muhtarın ağaçlandırma çalışmasına yardımcı olduklarını belirterek, “Hocamız bize ağaç dikmenin fazilet ve önemini anlattı, biz de buraya ağaç dikmeye geldik. Mezarlığımızın etrafı tel ile kapatıldı, biz de telin kenarına çam ağaçları diktik.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.