Kurtlar Vadisi'nin Rus mafyası Barış Adem Denizli'de!

DENİZLİ 22.10.2017 - 07:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kurtlar Vadisi'nin Rus mafyası Barış Adem Denizli'de!

Türkiye’nin Fenomen dizilerinden biri olan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun bölüm oyuncusu Barış Adem Denizli’nin Çameli ilçesine geldi.   Yayınlandığı zamanlarda reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi Pusu'da Rus mafyası rolüyle karşımıza çıkan Barış Adem, Çameli ilçesinde tanıtım filmi çekimleri için Çameli’ye geldi.   Aktörlüğün yanı sıra aynı zamanda yönetmen olan oyuncu Adem, 4 gündür ATV Avrupa kanalı için tanıtım filmi çekiyor. Adem Denizli’yi çok sevdiğini Çameli halkının yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi.    

Türkiye’nin Fenomen dizilerinden biri olan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun bölüm oyuncusu Barış Adem Denizli’nin Çameli ilçesine geldi.

 

Yayınlandığı zamanlarda reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi Pusu'da Rus mafyası rolüyle karşımıza çıkan Barış Adem, Çameli ilçesinde tanıtım filmi çekimleri için Çameli’ye geldi.

 

Aktörlüğün yanı sıra aynı zamanda yönetmen olan oyuncu Adem, 4 gündür ATV Avrupa kanalı için tanıtım filmi çekiyor. Adem Denizli’yi çok sevdiğini Çameli halkının yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.