Kuruyemiş Fabrikası'nda yaşanan patlama sonrası ilk görüntüler ortaya çıktı

ASAYİŞ 04.09.2020 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kuruyemiş Fabrikası'nda yaşanan patlama sonrası ilk görüntüler ortaya çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, dün akşam saatlerinde kuruyemiş fabrikasında 2 işçinin öldüğü 3 işçinin yaralandığı patlama sonrası çıkan yangının ilk görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntü patlamanın şiddetini gözler önüne seriyor.   Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuruyemiş ve kuru bakliyat fabrikasında bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından kara bulutların yükseldiği ve büyüyen yangında zaman zaman küçük patlamaların meydana geldiği görüldü. Çevredeki vatandaşların ne olduğunu anlamak için koştuğu olayda korku ve panik yaşandı. Vatandaşlar olayı anlamaya çalışırken patlamanın yaşandığı fabrikadaki işçileri kurtarma çalışmalarında can pazarı yaşandı.     Olayın ihbarı üzerine patlamanın olduğu yere çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol arlına alındı. Yangında 1’i bayan 3 işçi sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.   Fabrikada meydana gelen patlamanın ardından ulaşılamayan 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sonunda Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. İki işçinin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.  

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, dün akşam saatlerinde kuruyemiş fabrikasında 2 işçinin öldüğü 3 işçinin yaralandığı patlama sonrası çıkan yangının ilk görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntü patlamanın şiddetini gözler önüne seriyor.

 

Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuruyemiş ve kuru bakliyat fabrikasında bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından kara bulutların yükseldiği ve büyüyen yangında zaman zaman küçük patlamaların meydana geldiği görüldü. Çevredeki vatandaşların ne olduğunu anlamak için koştuğu olayda korku ve panik yaşandı. Vatandaşlar olayı anlamaya çalışırken patlamanın yaşandığı fabrikadaki işçileri kurtarma çalışmalarında can pazarı yaşandı.

 

 

Olayın ihbarı üzerine patlamanın olduğu yere çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol arlına alındı. Yangında 1’i bayan 3 işçi sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

 

Fabrikada meydana gelen patlamanın ardından ulaşılamayan 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sonunda Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. İki işçinin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.