Kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu

ASAYİŞ 17.06.2017 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu

Serinhisar’dan yüklediği 22 tonluk 185 bin lira değerindeki kuruyemiş yüklü kayıp Tır polisin sıkı takibiyle ele geçirildi.

Kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu   Serinhisar’dan yüklediği 22 tonluk 185 bin lira değerindeki kuruyemiş yüklü kayıp Tır polisin sıkı takibiyle ele geçirildi.   Serinhisar Küçük Sanayi Sitesinde bulunan işadamı Hasan Genç’e ait işyerinden bir İstanbul firmasına gönderilmek üzere yüklendikten sonra ortadan kaybedilen bir tır dolusu kuruyemiş araç şoförü ile birlikte yakalandı. Serinhisar’da faaliyet gösteren Genç Kuruyemiş firması, piyasa değeri 185 bin TL olan yaklaşık 22 tonluk ürünü aldığı sipariş üzerine 41 F 3817 plaklı araçla İstanbul’a göndermiş, fakat kuruyemişler, şoför ve kamyonla birlikte kayıplara karışmıştı. Piyasa değeri yaklaşık 185 bin TL olan ve alıcı firmanın malın ellerine ulaşmadığı bilgisini vermesinin ardından çalındığı tespit edilen bir tır dolusu kuruyemiş tüm yurt genelinde aranmaya başlandı. Konuyla ilgili sevindirici gelişme önceki gün yaşandı. Emniyet birimlerinin ısrarlı ve detaylı takibi sonucu malların Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde olduğu tespit edildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte düzenledikleri çalışma semeresini gösterdi. Şoförün ibraz ettiği Erhan Kabadayı adına düzenlenmiş olan kimliğin ve kullandığı aracın plakasının sahte olduğu öğrenilirken, şoförle birlikte kuruyemişleri evinin deposunda saklayan şahıs da yakalandı. Bu şahsın da daha önce çalıntı mal almak ve satmak suçundan sabıkası bulunduğu öğrenildi. Emniyette sorguları tamamlanan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Öte yandan çalınan malların eksiksiz olarak kendine teslim edildiğini söyleyen işadamı Hasan Genç, “Serinhisar’dan başlayan ve tüm yurt geneli Emniyetine taşınan bu olay Kocaeli’nde son buldu. Bu olay aydınlatılmasında başrol oynayan İstanbul Emniyeti, Kocaeli Emniyeti ile tüm yurt genelinde çalışma yapan Emniyet güçlerine şahsım ve işletmem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Kaynak : serinhisarın sesi gazetesi
Serinhisar’dan yüklediği 22 tonluk 185 bin lira değerindeki kuruyemiş yüklü kayıp Tır polisin sıkı takibiyle ele geçirildi.

Kuruyemiş yüklü kayıp tır bulundu

 

Serinhisar’dan yüklediği 22 tonluk 185 bin lira değerindeki kuruyemiş yüklü kayıp Tır polisin sıkı takibiyle ele geçirildi.

 

Serinhisar Küçük Sanayi Sitesinde bulunan işadamı Hasan Genç’e ait işyerinden bir İstanbul firmasına gönderilmek üzere yüklendikten sonra ortadan kaybedilen bir tır dolusu kuruyemiş araç şoförü ile birlikte yakalandı.

Serinhisar’da faaliyet gösteren Genç Kuruyemiş firması, piyasa değeri 185 bin TL olan yaklaşık 22 tonluk ürünü aldığı sipariş üzerine 41 F 3817 plaklı araçla İstanbul’a göndermiş, fakat kuruyemişler, şoför ve kamyonla birlikte kayıplara karışmıştı.

Piyasa değeri yaklaşık 185 bin TL olan ve alıcı firmanın malın ellerine ulaşmadığı bilgisini vermesinin ardından çalındığı tespit edilen bir tır dolusu kuruyemiş tüm yurt genelinde aranmaya başlandı.

Konuyla ilgili sevindirici gelişme önceki gün yaşandı. Emniyet birimlerinin ısrarlı ve detaylı takibi sonucu malların Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde olduğu tespit edildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte düzenledikleri çalışma semeresini gösterdi. Şoförün ibraz ettiği Erhan Kabadayı adına düzenlenmiş olan kimliğin ve kullandığı aracın plakasının sahte olduğu öğrenilirken, şoförle birlikte kuruyemişleri evinin deposunda saklayan şahıs da yakalandı.

Bu şahsın da daha önce çalıntı mal almak ve satmak suçundan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Emniyette sorguları tamamlanan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Öte yandan çalınan malların eksiksiz olarak kendine teslim edildiğini söyleyen işadamı Hasan Genç, “Serinhisar’dan başlayan ve tüm yurt geneli Emniyetine taşınan bu olay Kocaeli’nde son buldu.

Bu olay aydınlatılmasında başrol oynayan İstanbul Emniyeti, Kocaeli Emniyeti ile tüm yurt genelinde çalışma yapan Emniyet güçlerine şahsım ve işletmem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak : serinhisarın sesi gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.