Kuşun çarptığı araç takla attı: 2 yaralı

ASAYİŞ 05.05.2020 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kuşun çarptığı araç takla attı: 2 yaralı

Denizli-Uşak Karayolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında takla atarak hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldular.   Alınan bilgiye göre, kaza dün saat 13.30 sıralarında Denizli-Uşak karayolunun 20’inci kilometresi Eşme ilçesinde meydana geldi. Denizli’den Uşak’a giden Denizli Akgün Toptan Giyime ait Bülent Akgün (28) yönetimindeki 06 FZ 5200 plakalı araç havanın yağışlı olmasından dolayı ön cama bir kuşun çarpması sonucu aniden panikledi. Sürücü Bülent Akgün’ün kuşun çarpması sonucu aniden paniklemesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaygan yolda kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazada takla atan artça bulunan sürücü Bülent Akgün ve yolcu kısmında oturan Mecit Acar (24) kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Adeta hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtulan Akgün ve Acar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.   Kazada hurdaya dönen araç Denizli’den giden çekici ile Denizli’ye getirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli-Uşak Karayolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında takla atarak hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldular.

 

Alınan bilgiye göre, kaza dün saat 13.30 sıralarında Denizli-Uşak karayolunun 20’inci kilometresi Eşme ilçesinde meydana geldi. Denizli’den Uşak’a giden Denizli Akgün Toptan Giyime ait Bülent Akgün (28) yönetimindeki 06 FZ 5200 plakalı araç havanın yağışlı olmasından dolayı ön cama bir kuşun çarpması sonucu aniden panikledi. Sürücü Bülent Akgün’ün kuşun çarpması sonucu aniden paniklemesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaygan yolda kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazada takla atan artça bulunan sürücü Bülent Akgün ve yolcu kısmında oturan Mecit Acar (24) kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Adeta hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtulan Akgün ve Acar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

Kazada hurdaya dönen araç Denizli’den giden çekici ile Denizli’ye getirilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.