Kuyuya düşen binek hayvanı kurtarıldı

DENİZLİ 09.07.2018 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kuyuya düşen binek hayvanı kurtarıldı

Buldan İlçesi Kadıköy Mahallesi'nde kuyuya düşerek mahsur kalan eşeğin yardımına itfaiye ekipleri yetişti.   Kadıköy Mahallesi Soğukkuyu mevkide bir kuyu içerisine düşen eşek, sahibi ve çevredekiler tarafından kurtarılamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi.   Buldan İtfaiye Şube ekiplerinin kısa süre içinde olay yerine gelmesinden sonra kurtarma çalışmaları başladı. Bir itfaiye erinin kuyuya inerek, halat ile eşeği dikkatlice bağlamasının ardından, kuyuda mahsur kalan eşek yukarı çekilerek kurtarıldı.   Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan eşek sahibine teslim edildi.        

Buldan İlçesi Kadıköy Mahallesi'nde kuyuya düşerek mahsur kalan eşeğin yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

 

Kadıköy Mahallesi Soğukkuyu mevkide bir kuyu içerisine düşen eşek, sahibi ve çevredekiler tarafından kurtarılamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi.

 

Buldan İtfaiye Şube ekiplerinin kısa süre içinde olay yerine gelmesinden sonra kurtarma çalışmaları başladı. Bir itfaiye erinin kuyuya inerek, halat ile eşeği dikkatlice bağlamasının ardından, kuyuda mahsur kalan eşek yukarı çekilerek kurtarıldı.

 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan eşek sahibine teslim edildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.