KYK 2019-2020 eğitim öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklandı!

GÜNDEM 29.08.2019 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

KYK 2019-2020 eğitim öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklandı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun bünyesinde barınmak isteyen öğrencilerin gerçekleştirdiği yurt başvuru sonuçları açıklandı.   Yüz binlerce öğrencinin başvurduğu Kredi Yurtlar Kurumu'nun yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler sonuçlara sonuc.kyk.gov.tr/ adresinden ulaşabiliyor.   BAKAN KASAPOĞLU TWITTER'DAN DUYURDU Sonuçların açıklandığına dair duyuruyu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı. Bakan Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını Twitter hesabından duyurdu.   İşte Kasapoğlu'nun o paylaşımı;   YURT KAYITLARI E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK İlk kayıt ücretini ödeyen öğrenciler yurt kayıt işlemlerini, e-Devlet şifresi ile turkiye.gov.tr adresi üzerinden YURT KAYIT İŞLEMLERİ linkinden taahhütname onayı yaparak tamamlayacak. Öğrencilerin kayıt işlemi için yurdun olduğu şehre gidip başvurma zorunluluğu bulunmuyor. Yurtta barınmaya başlanıldığı tarihten itibaren 30 gün içerisinde en az 4 adet fotoğraf, kan grubu belgesi, öğrenci belgesi ve Kurum tarafından yapılması muhtemel geri ödemelerde kullanılmak üzere öğrencinin kendisine ait bir IBAN numarasının yurt müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. Öğrencilerin kaydoldukları üniversitenin akademik takvim başlangıcına göre yurtta barınmaya başlaması gerekiyor. Akademik takvim başlangıcına göre barınmaya başlamayan öğrencilerin yurt müdürlükleri ile iletişime geçerek durumlarını bildirmeleri gerekiyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun bünyesinde barınmak isteyen öğrencilerin gerçekleştirdiği yurt başvuru sonuçları açıklandı.

 

Yüz binlerce öğrencinin başvurduğu Kredi Yurtlar Kurumu'nun yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler sonuçlara sonuc.kyk.gov.tr/ adresinden ulaşabiliyor.

 

BAKAN KASAPOĞLU TWITTER'DAN DUYURDU

Sonuçların açıklandığına dair duyuruyu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptı.

Bakan Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını Twitter hesabından duyurdu.

 

İşte Kasapoğlu'nun o paylaşımı;

 

YURT KAYITLARI E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK

İlk kayıt ücretini ödeyen öğrenciler yurt kayıt işlemlerini, e-Devlet şifresi ile turkiye.gov.tr adresi üzerinden YURT KAYIT İŞLEMLERİ linkinden taahhütname onayı yaparak tamamlayacak. Öğrencilerin kayıt işlemi için yurdun olduğu şehre gidip başvurma zorunluluğu bulunmuyor. Yurtta barınmaya başlanıldığı tarihten itibaren 30 gün içerisinde en az 4 adet fotoğraf, kan grubu belgesi, öğrenci belgesi ve Kurum tarafından yapılması muhtemel geri ödemelerde kullanılmak üzere öğrencinin kendisine ait bir IBAN numarasının yurt müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. Öğrencilerin kaydoldukları üniversitenin akademik takvim başlangıcına göre yurtta barınmaya başlaması gerekiyor. Akademik takvim başlangıcına göre barınmaya başlamayan öğrencilerin yurt müdürlükleri ile iletişime geçerek durumlarını bildirmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.