Laodikya fotoğraf topluluğu “ LAFOT” 3. Karma sergisini Uşak'ta açıyor

SANAT 11.12.2018 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Laodikya fotoğraf topluluğu “ LAFOT” 3. Karma sergisini Uşak'ta açıyor

Denizli de faaliyet gösteren LAFOT 2018 yılı içerisinde 3. Karma fotoğraf sergisini Uşak  “Atatürk Kültür Merkezi” AKM de açıyor . Daha önce Denizli merkez ve Marmaris’de 2 sergi daha açan topluluk bu sergi ile 2018 yılını sonlandırıyor.   15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 16.00 da  Uşak AKM  fuaye alanında açılacak olan sergi  19 Aralık 2018’e kadar izlenebilecek.   LAFOT faaliyetlerine katılan 27 fotoğrafçının 60 eserinden oluşacak olan serginin açılışına  Uşak  Belediyesi  ve Uşak Fotoğraf Sanatçıları Derneği  destek veriyor. Fotoğrafların seçimi ve baskısını LAFOT  mensubu fotoğrafçılar kendileri üstleniyor.   Topluluk kurucusu ve sorumlusu Zeki Akakça; "Topluluğumuz LAFOT  imece usulü çalışmalarını sürdürmektedir. Hemen her türlü masrafı kendimiz karşılayarak bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir kurum ya da kuruluş ile kişilerden destek almıyoruz. Uşakta açacağımız sergide duyuru için afiş davetiye ve kokteyl  bölümünü Uşak Belediyesi üstlenmiş, UFSAD mensupları da lojistik anlamda destek vereceklerdir.   Daha önce Denizli il merkezinde ve Marmariste açtığımız sergilerde tüm giderleri sergiye katılan arkadaşlarımız kendileri karşılamışlardır. Bu düşünce ve inançla Fotoğraf sanatına katkı vermeye devam edeceğiz. 115 dolayındaki katılımcımız ile bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Katkı ve  destekleri için Uşak Belediyesi ve UFSAD Uşak Fotoğraf sanatçıları Derneğine teşekkür ediyoruz. Tüm fotoğraf severleri sergimize davet ediyoruz.            

Denizli de faaliyet gösteren LAFOT 2018 yılı içerisinde 3. Karma fotoğraf sergisini Uşak  “Atatürk Kültür Merkezi” AKM de açıyor . Daha önce Denizli merkez ve Marmaris’de 2 sergi daha açan topluluk bu sergi ile 2018 yılını sonlandırıyor.

 

15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 16.00 da  Uşak AKM  fuaye alanında açılacak olan sergi  19 Aralık 2018’e kadar izlenebilecek.

 

LAFOT faaliyetlerine katılan 27 fotoğrafçının 60 eserinden oluşacak olan serginin açılışına  Uşak  Belediyesi  ve Uşak Fotoğraf Sanatçıları Derneği  destek veriyor. Fotoğrafların seçimi ve baskısını LAFOT  mensubu fotoğrafçılar kendileri üstleniyor.

 

Topluluk kurucusu ve sorumlusu Zeki Akakça; "Topluluğumuz LAFOT  imece usulü çalışmalarını sürdürmektedir. Hemen her türlü masrafı kendimiz karşılayarak bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir kurum ya da kuruluş ile kişilerden destek almıyoruz. Uşakta açacağımız sergide duyuru için afiş davetiye ve kokteyl  bölümünü Uşak Belediyesi üstlenmiş, UFSAD mensupları da lojistik anlamda destek vereceklerdir.

 

Daha önce Denizli il merkezinde ve Marmariste açtığımız sergilerde tüm giderleri sergiye katılan arkadaşlarımız kendileri karşılamışlardır. Bu düşünce ve inançla Fotoğraf sanatına katkı vermeye devam edeceğiz. 115 dolayındaki katılımcımız ile bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Katkı ve  destekleri için Uşak Belediyesi ve UFSAD Uşak Fotoğraf sanatçıları Derneğine teşekkür ediyoruz. Tüm fotoğraf severleri sergimize davet ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.