Lastiği patlayan kamyonet şarampole devrildi: 3 yaralı

ASAYİŞ 04.09.2018 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Lastiği patlayan kamyonet şarampole devrildi: 3 yaralı

Acıpayam Aliveren'de hareket halindeyken lastiğinin patlaması sonucu şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ile birlikte 2 kişi daha yaralandı.   Kaza, bu sabah Çameli Acıpayam karayolunun Aliveren Mevkii'nde meydana geldi. Acıpayam yönüne giden 20  plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.     Kazada kamyonet sürücüsü ve diğer yaralılar sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne taşındı.   Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.   Kaynak: ÇAMELİ GAZETESİ

Acıpayam Aliveren'de hareket halindeyken lastiğinin patlaması sonucu şarampole devrilen otomobilin sürücüsü ile birlikte 2 kişi daha yaralandı.

 

Kaza, bu sabah Çameli Acıpayam karayolunun Aliveren Mevkii'nde meydana geldi. Acıpayam yönüne giden 20  plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

 

 

Kazada kamyonet sürücüsü ve diğer yaralılar sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne taşındı.

 

Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

Kaynak: ÇAMELİ GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.