Levend Sarıoğlu Buldan Belediyespor'da...

SPOR 27.12.2018 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Levend Sarıoğlu Buldan Belediyespor'da...

Geçtiğimiz aylarda Denizli Merkezspor’da ki görevinden ayrılan İmparator lakaplı teknik direktör Levend Sarıoğlu Süper Amatör Lig takımlarından Buldan Belediyespor ile anlaştı.   Süper Amatör Lig’in ilk yarısında zorlu günler geçiren Buldan Belediyespor, 13 haftada topladığı 6 puanla ligin son sırasına demir atarken, yönetim takımın Sarıoğlu ile birlikte bir çıkış yakalayacağından emin. Anlaşmayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Levend Sarıoğlu’nun paylaşımı şu şekilde: “Taraftar yönetim ve futbolcularla tek yumruk olarak takımı ligde tutmak için Buldan Belediyespor Kulübü ile anlaştım... Hayırlısı olsun...”  

Geçtiğimiz aylarda Denizli Merkezspor’da ki görevinden ayrılan İmparator lakaplı teknik direktör Levend Sarıoğlu Süper Amatör Lig takımlarından Buldan Belediyespor ile anlaştı.

 

Süper Amatör Lig’in ilk yarısında zorlu günler geçiren Buldan Belediyespor, 13 haftada topladığı 6 puanla ligin son sırasına demir atarken, yönetim takımın Sarıoğlu ile birlikte bir çıkış yakalayacağından emin.

Anlaşmayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Levend Sarıoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Taraftar yönetim ve futbolcularla tek yumruk olarak takımı ligde tutmak için Buldan Belediyespor Kulübü ile anlaştım...
Hayırlısı olsun...”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.