Lezzetli balıkların sezon sonu yaklaşıyor

YAŞAM 09.02.2017 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Lezzetli balıkların sezon sonu yaklaşıyor

Kış mevsiminin son günlerinde, balık severler Denizli Balıkçılar Pazarı'na, yılın son lezzetli balıklarını yemek için uğruyor.

Denizlili vatandaşlar, kış mevsiminde en lezzetli balıkların tadına varmak için, Denizli Balık Pazarı'nda, soğuk havalarda daha çok lezzet kazanan balıklardan yemek için uğruyor.   Denizli Balık Pazarı denize yakın illerdeki gibi günlük taze balık sistemini uyguluyor. Geceden Ege denizinde avlanan balıklar her gün öğleye doğrui balık pazarına getirilerek vatandaşın satışına sunuluyor.   Balıkçılar ve Kasaplar Odası, Balıkçılardan sorumlu Başkanı Cengiz Arslan,, balık sezonunun son günlerini yaşadıklarını ve vatandaşların kış mevsiminin son balıklarından yemek için rağbet gösterdiklerini dile getirdi. Balık sezonunun son günlerini yaşamalarına rağmen sürekli balık severlerin gözdesi olan, hamsi, sardalye, çipura, istavrit cinsi balıkların her zaman alıcısı olduğunu belirtti.     Cengiz Arslan," Balık pazarına her gün taze balık geldiğini söyleyerek "Denizli Balık Pazarı esnafı süper marketlerdeki gibi 1 hafta, 2 hafta dondurulmuş ve bekletilmiş balık satmıyor. Yaklaşık 5 gün bekleyen balıkları çöpe atıyoruz. Vatandaşlarımıza taze balık satıyoruz. Her gün İzmir'den balık kamyonumuz gecesinde, Ege Denizi'nde tutulan balıkları getirir. Gece tutuluyor, üzerinden 20 saat geçmeden bize geliyor. Burada vatandaşa taze balık satıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Süper marketlerdeki gibi beklemiş balık asla satmıyoruz. Bir kişinin sağlığı bozulacaksa para kazanmayalım daha iyi. Sağlık her şeyden önemli. Vatandaşlarımız taze balığı zaten gelip görüyor, yerinden alıyor" diye söyledi.    
Kış mevsiminin son günlerinde, balık severler Denizli Balıkçılar Pazarı'na, yılın son lezzetli balıklarını yemek için uğruyor.

Denizlili vatandaşlar, kış mevsiminde en lezzetli balıkların tadına varmak için, Denizli Balık Pazarı'nda, soğuk havalarda daha çok lezzet kazanan balıklardan yemek için uğruyor.

 

Denizli Balık Pazarı denize yakın illerdeki gibi günlük taze balık sistemini uyguluyor. Geceden Ege denizinde avlanan balıklar her gün öğleye doğrui balık pazarına getirilerek vatandaşın satışına sunuluyor.

 

Balıkçılar ve Kasaplar Odası, Balıkçılardan sorumlu Başkanı Cengiz Arslan,, balık sezonunun son günlerini yaşadıklarını ve vatandaşların kış mevsiminin son balıklarından yemek için rağbet gösterdiklerini dile getirdi. Balık sezonunun son günlerini yaşamalarına rağmen sürekli balık severlerin gözdesi olan, hamsi, sardalye, çipura, istavrit cinsi balıkların her zaman alıcısı olduğunu belirtti.

 

 

Cengiz Arslan," Balık pazarına her gün taze balık geldiğini söyleyerek "Denizli Balık Pazarı esnafı süper marketlerdeki gibi 1 hafta, 2 hafta dondurulmuş ve bekletilmiş balık satmıyor. Yaklaşık 5 gün bekleyen balıkları çöpe atıyoruz. Vatandaşlarımıza taze balık satıyoruz. Her gün İzmir'den balık kamyonumuz gecesinde, Ege Denizi'nde tutulan balıkları getirir. Gece tutuluyor, üzerinden 20 saat geçmeden bize geliyor. Burada vatandaşa taze balık satıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Süper marketlerdeki gibi beklemiş balık asla satmıyoruz. Bir kişinin sağlığı bozulacaksa para kazanmayalım daha iyi. Sağlık her şeyden önemli. Vatandaşlarımız taze balığı zaten gelip görüyor, yerinden alıyor" diye söyledi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.