LGS de Denizli’de büyük başarı

GÜNDEM 24.06.2019 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

LGS de Denizli’de büyük başarı

LGS Kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarının açıklanması üzerine Denizli’yi gururlandıran sonuçlar gündeme oturdu. İki devlet okulundan alınan 500 tam puanla birincilik başarısının ardından özel bir okulda aynı başarıyı gösteren bir öğrenci daha ortaya çıktı.   1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katıldığı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınavda tam puan alarak tüm soruları cevaplayan Efebey Koleji öğrencisi Ahmet Alperen Cebe isimli öğrenci LGS birincileri arasında yerini aldı.   1 Haziran’da yapılan 2019 yılı Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonuçlarını bugün açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı, sınavda 500 tam puan alan Merkezefendi İlçesi Efebey Koleji öğrencisi Ahmet Alperen Cebe’de bu başarıya ortak oldu.   Sınavda hiç yanlışı olmayan Ahmet Alperen Cebe, sözelde 50 soruya sayısalda 40 soruyu eksiksiz yaparak hepsini doğru yaptı. Cebe’nin bu başarısı Türkiye genelinde birinciliği paylaşan öğrenci adayları arasında yerini aldı.     Denizli’de LGS de birinciliği paylaşan Kübra Su Fırtına, Mehmet Salih Beşkavak ve Ahmet Alperen Cebe isimli öğrenciler Denizli’ye sınavlarda gururlandırdı. Birinicilik başarısını gösteren öğrencilerin yanı sıra Denizli'de eğitim gören bir çok öğrenci merkezi sınavda önemli başarılara imza attı.  

LGS Kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarının açıklanması üzerine Denizli’yi gururlandıran sonuçlar gündeme oturdu. İki devlet okulundan alınan 500 tam puanla birincilik başarısının ardından özel bir okulda aynı başarıyı gösteren bir öğrenci daha ortaya çıktı.

 

1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katıldığı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınavda tam puan alarak tüm soruları cevaplayan Efebey Koleji öğrencisi Ahmet Alperen Cebe isimli öğrenci LGS birincileri arasında yerini aldı.

 

1 Haziran’da yapılan 2019 yılı Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonuçlarını bugün açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı, sınavda 500 tam puan alan Merkezefendi İlçesi Efebey Koleji öğrencisi Ahmet Alperen Cebe’de bu başarıya ortak oldu.

 

Sınavda hiç yanlışı olmayan Ahmet Alperen Cebe, sözelde 50 soruya sayısalda 40 soruyu eksiksiz yaparak hepsini doğru yaptı. Cebe’nin bu başarısı Türkiye genelinde birinciliği paylaşan öğrenci adayları arasında yerini aldı.

 

 

Denizli’de LGS de birinciliği paylaşan Kübra Su Fırtına, Mehmet Salih Beşkavak ve Ahmet Alperen Cebe isimli öğrenciler Denizli’ye sınavlarda gururlandırdı. Birinicilik başarısını gösteren öğrencilerin yanı sıra Denizli'de eğitim gören bir çok öğrenci merkezi sınavda önemli başarılara imza attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.