Liglere Milli maç arası...

SPOR 12.11.2018 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Liglere Milli maç arası...

Spor Toto Süper Lig de ve Spor Toto 1. Lig oynanacak 12. Hafta maçlarının ardından A Milli futbol takımımızın oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi müsabakası nedeni ile liglere 1 hafta ara verilecek.   A Milli takımımızın UEFA Uluslararası B Ligi 2.Grup’ta İsveç ile oynayacağı müsabakadan dolayı Spor Toto 1.Lig’de 12’inci hafta maçlarının oynanmasının ardından liglere 1 hafta ara verilecek. Milli takımımız UEFA Uluslar ligi maçları kapsamında 17 Kasım’da Konya Büyükşehir Stadyumunda ve İsveç ile oynayacağı maç nedeni ile 12’inci haftanın tamamlanmasının ardından takımlar 1 haftalık araya girecek.   ARADAN SONRA GİRESUNSPOR İLE DEVAM   12. haftada deplasmanda Boluspor'u mağlup eden yeşil siyahlı futbolculara teknik heyet tarafından 3 gün izin verildi.   Milli maçların sona ermesinin ardından ekibimiz 25 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Stadyumu'nda Giresunspor’u konuk edecek.  

Spor Toto Süper Lig de ve Spor Toto 1. Lig oynanacak 12. Hafta maçlarının ardından A Milli futbol takımımızın oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi müsabakası nedeni ile liglere 1 hafta ara verilecek.

 

A Milli takımımızın UEFA Uluslararası B Ligi 2.Grup’ta İsveç ile oynayacağı müsabakadan dolayı Spor Toto 1.Lig’de 12’inci hafta maçlarının oynanmasının ardından liglere 1 hafta ara verilecek. Milli takımımız UEFA Uluslar ligi maçları kapsamında 17 Kasım’da Konya Büyükşehir Stadyumunda ve İsveç ile oynayacağı maç nedeni ile 12’inci haftanın tamamlanmasının ardından takımlar 1 haftalık araya girecek.

 

ARADAN SONRA GİRESUNSPOR İLE DEVAM

 

12. haftada deplasmanda Boluspor'u mağlup eden yeşil siyahlı futbolculara teknik heyet tarafından 3 gün izin verildi.

 

Milli maçların sona ermesinin ardından ekibimiz 25 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Stadyumu'nda Giresunspor’u konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.