Masa Tenisinde Nefes Kesen Final

SPOR 28.04.2017 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Masa Tenisinde Nefes Kesen Final

Denizli’de gerçekleştirilen Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 41 takımdan 160 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Denizli’de gerçekleştirilen Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 41 takımdan 160 sporcunun katılımıyla tamamlandı.      Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 25 Nisan 2017’de erkekler ve kadınlar kategorisinde oynanan yarı final ve final müsabakaları ile son buldu. İlginin büyük olduğu turnuvaya 41 takımdan 160 sporcu katıldı. Final karşılaşmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Tevfik Tan, Halk Sağlığı Müdürü  Veli Kılıçarslan da izledi.     Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların olduğu turnuvada özellikle yarı final ve final müsabakalarında nefesler kesildi. Final müsabakasında son ana kadar mücadeleyi bırakmayan sporcular izleyiciler tarafından alkışlandı.     ŞAMPİYONU KARAR SETİ BELİRLEDİ Turnuvada nefes kesen finaller yaşanırken şampiyonu Karar Seti belirledi. Erkeklerde Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü 4-3’lük setlerle geçmeyi başaran PAKTAŞ şampiyonluğa uzanmayı başardı. Kadınlarda ise TÜİK’i geçmeyi başaran Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kupayı aldı.     Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar gerçekleştirilen ödül töreni ile birlikte verildi. İŞTE SONUÇLAR Erkekler PAKTAŞ Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü Denizli Makine Mühendisleri Odası Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü TÜİK
Denizli’de gerçekleştirilen Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 41 takımdan 160 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Denizli’de gerçekleştirilen Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 41 takımdan 160 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 

 

 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 25 Nisan 2017’de erkekler ve kadınlar kategorisinde oynanan yarı final ve final müsabakaları ile son buldu. İlginin büyük olduğu turnuvaya 41 takımdan 160 sporcu katıldı. Final karşılaşmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Tevfik Tan, Halk Sağlığı Müdürü  Veli Kılıçarslan da izledi.

 

 

Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların olduğu turnuvada özellikle yarı final ve final müsabakalarında nefesler kesildi. Final müsabakasında son ana kadar mücadeleyi bırakmayan sporcular izleyiciler tarafından alkışlandı.

 

 

ŞAMPİYONU KARAR SETİ BELİRLEDİ

Turnuvada nefes kesen finaller yaşanırken şampiyonu Karar Seti belirledi. Erkeklerde Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü 4-3’lük setlerle geçmeyi başaran PAKTAŞ şampiyonluğa uzanmayı başardı. Kadınlarda ise TÜİK’i geçmeyi başaran Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kupayı aldı.

 

 

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar gerçekleştirilen ödül töreni ile birlikte verildi.

İŞTE SONUÇLAR

Erkekler

PAKTAŞ

Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü

Denizli Makine Mühendisleri Odası

Denizli Büyükşehir Belediyesi

Kadınlar

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

TÜİK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.