Liseli Gençler Eğitimci-Yazar Mustafa Soykök'le bir araya geldi

DİĞER 11.12.2016 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Liseli Gençler Eğitimci-Yazar Mustafa Soykök'le bir araya geldi

denizli haber / denizli 20 haber / Liseli Gençler Eğitimci-Yazar Mustafa Soykök'le bir araya geldi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu 17 Aralıkta düzenleyecek olduğu Siyer-i Nebi Yarışması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.   Siyer-i Nebi Yarışmasında “İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed” adlı kitaptan sınava tabi tutulacak olan Liseli Gençler, Kitabın yazarı olan Eğitimci Yazar Mustafa Soykök'le bir araya geldi.   Gençlerle bir söyleşi gerçekleştiren Mustafa Soykök konuşmasında, "Irkçılık, tekebbür, ahlaki çürümüşlük, bireyselleşme, bencillik vb. hastalıklar peygamber reçetesi ile tedavi edilmeyi bekliyor. İnsanlığın insani değerlerini yitirdiği bir dünyada O’nun mesajını anlamak ve günümüz gençliğine bir ilaç gibi takdim edip ulaştırmak elbette bizim vazifemizdir" dedi.   Hz Peygamberin sadece mevlit kandillerinde veya kutlu doğum haftalarında anılmaması gerektiğini belirten Soykök, Peygamberi hayatın her anında ve alanında anlamak gerektiğini söyledi. Gençliğimizin Hz Muhammed’in yaşantısını kendi hayatlarına tatbik etmelerini ve O’nun ahlakıyla ahlaklanmaları gerektiğini ifade ederek Soykök, “Hz Muhammed (s.a.v) gelmeden önce her türlü zulüm ve kötülük vardı ancak o geldikten sonra yeni bir medeniyet ortaya çıkmıştır” dedi.   Her zaman ve her asırda yegane örneğimiz olan, Peygamberimiz, Baş Öğretmenimiz, Baş komutanımız Hz Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşrif ettiği gün olan Mevlit gecesini de tebrik etti. Allah  İstanbul’da Halep’te Arakan’da ve dünyanın mazlum coğrafyalarında akan kanların durmasına ve bizleri İslam Birliği yolunda çalışmamız gerektiğini idrak etmeyi nasip etsin. Şeklinde dua ederek ve gençlere kitaplarını imzalayarak program son buldu.  
denizli haber / denizli 20 haber / Liseli Gençler Eğitimci-Yazar Mustafa Soykök'le bir araya geldi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu 17 Aralıkta düzenleyecek olduğu Siyer-i Nebi Yarışması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Siyer-i Nebi Yarışmasında “İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed” adlı kitaptan sınava tabi tutulacak olan Liseli Gençler, Kitabın yazarı olan Eğitimci Yazar Mustafa Soykök'le bir araya geldi.

 

Gençlerle bir söyleşi gerçekleştiren Mustafa Soykök konuşmasında, "Irkçılık, tekebbür, ahlaki çürümüşlük, bireyselleşme, bencillik vb. hastalıklar peygamber reçetesi ile tedavi edilmeyi bekliyor. İnsanlığın insani değerlerini yitirdiği bir dünyada O’nun mesajını anlamak ve günümüz gençliğine bir ilaç gibi takdim edip ulaştırmak elbette bizim vazifemizdir" dedi.

 

Hz Peygamberin sadece mevlit kandillerinde veya kutlu doğum haftalarında anılmaması gerektiğini belirten Soykök, Peygamberi hayatın her anında ve alanında anlamak gerektiğini söyledi. Gençliğimizin Hz Muhammed’in yaşantısını kendi hayatlarına tatbik etmelerini ve O’nun ahlakıyla ahlaklanmaları gerektiğini ifade ederek Soykök, “Hz Muhammed (s.a.v) gelmeden önce her türlü zulüm ve kötülük vardı ancak o geldikten sonra yeni bir medeniyet ortaya çıkmıştır” dedi.

 

Her zaman ve her asırda yegane örneğimiz olan, Peygamberimiz, Baş Öğretmenimiz, Baş komutanımız Hz Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşrif ettiği gün olan Mevlit gecesini de tebrik etti. Allah  İstanbul’da Halep’te Arakan’da ve dünyanın mazlum coğrafyalarında akan kanların durmasına ve bizleri İslam Birliği yolunda çalışmamız gerektiğini idrak etmeyi nasip etsin. Şeklinde dua ederek ve gençlere kitaplarını imzalayarak program son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.